XS
SM
MD
LG

0 : 1
Poluvreme
0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Drina ohladila Krojače

09.09.2017 Slađan Jeremić

DERVENTA ā€“ Drina je iznenadila sve, savladala do sada neporažene Dervenćane, pa se kući vratila pevajući. Istina, domaćin je kuburio sa problemima personalne prirode, ali u fudbalu se samo rezultat vidi i pamti.

Ključni moment utakmice dogodio se u 31.minutu kada je Slađan Stupar matirao mladog DuÅ”ka Pećića. Za Tekstilac je sve bilo sivo činjenicom da je iskusni čuvar mreže Dejan Plisnić zadobio težu povredu Å”ake. Kada je u 37.minutu igru morao napustiti i Marko Rastović, sve je krenulo naopačke. Ipak, domaćin je bio bolji i silovitiji, ali je na golu gostiju bio raspoloženi Jovan Vižić, mladi čuvar mreže beogradske Crvene zvezde koji se nalazi na pozajmici u Zvorniku.

Drina je pokuÅ”avala uvećati prednost brzim kontra akcijama. Na kraju je odnela ceo plen. Zaslužen rezultat, ali da je domaćin bolje proÅ”ao ā€“ zasluženo bi i to bilo!

Fudbal je na dobitku i kada se samo jedan radujeā€¦

Tekstilac Kort ā€“ DrinaĀ  0:1Ā  (0:1)

Stadion Tekstilca. Gledalaca: 400. Sudija: Danijel Mandić (Kozarska Dubica) . Strelac: Stupar u 31.minutu. Žuti kartoni: Kovač(Tekstilac K.), Stupar, Lazić(Drina).

TEKSTILAC KORT: Pećić , Rastović (od 37.Ćorić ), Jolović , Kovač , Đuričić , M. Brković 5(od 56. Marić -), Perić , Milaković , Komlenović , Duspara (od 46.Susaković ), Zarić .

DRINA ZVORNIK: Ā Vižić , Majlović , Musić , Stjepanović (od 89.Kolaković ), Kikić , Damjanović (od 64.Krstić ), Ā Stupar , Dukić , Jokić , Kostić, Molerović (od 87.Lazić ).

Igrač utakmice: Slađan Stupar (Drina) .

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Tekstilac Kort Drina