XS
SM
MD
LG

28 : 27
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Bodovi Hercegovini u dramatičnoj završnici

23.04.2018 Administrator DC

Рукометаши Херцеговине вечерас су у узбудљивој завршници савладали Котор Варош резултатом 28:27. Пресудила је велика борбеност невесињског тима увијек мотивисаног пред домаћим љубитељима рукомета. Био је ово и првјенац рукометног стручњака Горана Куртеша у једној такмичарској утакмици Републике Српске.

Судар двије екипе приближног квалитета донио је чврст рукомет, махом са позиционим нападачким акцијама. Ривали су се смјењивали у вођству и ниједна екипа није успјела да направи предност већу од два гола. У таквим околностима узбудљива завршница је била загарантована.

У посљедња два минута гости су ушли са голом предности. Невесињци су уз подршку навијача збили редове и одбранили три посљедња напада екипе из Котор Вароша. Успјели су да изједначе, а двадесетак секунди прије краја указала се прилика и за побједу. Куртеш је затражио тајм аут, на којем је договорен план за посљедњи напад. Чабрилов гол са крила изазвао је ерупцију одушевљења у дворани. Гости у преосталом времену нису успјели да организују напад.

У редовима Херцеговине најефикаснији су били Ковачевић са осам, Чабрило са седам и Драговић са шест голова. Код гостију Радић и Јурић по седам пута су се уписали у стријелце.

IZVOR: Radio Nevesinje 

RK Hercegovina Nevesinje

Prva Liga RS Prva Liga RS Prva liga RS Hercegovina Kotor Varoš
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača