XS
SM
MD
LG

2 : 1
Poluvreme
1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Utakmica završena
Modriča uzela tri boda.
90+3 '
Šut na gol
Imao je Neđo Šuka "makazice", ali je lopta prohujala iznad gola.
70. minut '
Gol
Kada su jenjavali napadi gostiju, Modričani su ponovo poveli. U 54.minutu dupli pas izmenili su Marko Tadić i Melvin Osmić, Tadić je šutirao iskosa sa leve strane o zakucao loptu pod prečku.
62. minut '
Šut na gol
Nastavljen je meč u Modriči. Umalo sa gosti dođu do preokreta, izborili su korner.
47. minut '
Odavno su fudbaleri Modriče Alfa i Podrinja na odnoru, ako su se i umorili. Jer, puno toga su ostali dužni malobrojnim gledaocima. Vraški hladno je danas u Modriči. Možda je i to razlog slabe posete.
46.'
ALFA MODRIČA - PODRINJE Sudija: Slaviša Mazić (Vlasenica) Pomoćnici: Zoran Radaković (Prijedor) i Goran Ilinčić (Prijedor) Četvrti sudija: Aleksandar Njegomirović (Prnjavor) Delegat: Borislav Grahovac ( Kozarska Dubica) Kontrolor suđenja: Veljko Salamić (Prijedor)
1 Tripić, 2 Lazarevski, 3 Đekić, 4 Lukić, ,6 Osmić, 7 Tadić, 10. N Prljeta, 11 Zlatković,13 Šuka, 14. Prljeta, 16 Kojić. Na klupi: Đurić, 5 Brankopvić, 8 Purić, 9 Bamburać, 15 Karamanović, 17 Perić, 18 Malbašić. Trener: Marko Stojić
Avramović, 2 Zarić, 3 Zekić, 4 Guzija, 5 Jevtić, 7 Došlo, 8 Đokić, 9 Vujić, 10 Hadžić, 11 Arnautović, 13 Janjić., Na klupi: Ćurčić, 14 Rakić, 15 Mitrović, 17 Osmanagić,18 Musić, 20 Mehanović, 21 Furtula. Trener: Senad Hadžić
U Modriči je trenutno 1:1. Domaćin je svoju silnu terensku inicijativu krunisao u 16.minutu tako što je Nebojša Prljeta načinio slalom kroz odbranu gostiju, pa šutirao sa 15 metara i pogodio. Gosti su poravnali rezultat deset minuta kasnije iz ničega. Filip Vujić je iskoristio nesigurnost domaće odbrane, Momko Kojić i Bojan Tripić nisu se razumeli i Modričani su morali na centar. Ipak, domaćin je zreliji tim.
Odavno losiji tim nije gostovao u gradu podno Majne, ali je i takav ravnopravan domaćinu koji je obećavao borbu za plasman u Premijer ligu BIH. Sve su prilike da će se Modričani grčevito boriti za prvoligaški status, kako god da se današnja utakmica završi.
Gosti pokušavaju brzim kontrama da stigne do boda.