XS
SM
MD
LG

1 : 0
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Izmena
Požrtvovanog Trivana zamenio je Momko Kojić.
88.minut'
Žuti karton
Strelac jedinig pogotka na utakmici Trivan krenuo je u napad, Saša Đuričić ga je zaustavio rvačkim zahvatom, pa se nasao u beležnici arbitra iz Bijeljine.
75.minut'
Izmena
Umornog Srđana Todorovića zamenio je Zoran Blagojević, nekadašnji poletarac Modriče.
66.minut'
Izmena
U 61.minutu gostujućeg Zlatka Dusparu zamenio je Šamčanin Igor Susaković.
61.minut'
Šut na gol
U 52.minutu veliko izbuđenje pred golom Tripića i samo korner za goste.
52.minut'
Izmena
U redovima gostiju izvršena je izmena, Ljubišu Reljića zamenio je Saša Đuričić.
46.minut'
Izmena
Hendikep za Modričane. Povredio se Marko Tadić, pa je u igru ušao Dragan Radić. Ostaje da se vidi da li je Radić zaboravio da trese protivničke mreže...
30.minut'
Gol
Goooooooooooll. Modriča Alfa je povela u 18.minutu kada je Stefan Trivan poslao loptu sa oko 16 metara nisko po zemlji kroz šumu nogu. Ona se zakoprcala iza ledja iskusnog Dejana Plisnića.
18.minut'
Šut na gol
Sa distance je šutirao Ljubiša Reljić, ali je Bojan Tripić bio budan.
17.minut'
Šut na gol
Domaćin je u 3.minutu mogao do prednosti, ali je pre šuta Nebojše Prljete Dušan Marić loptu izneo iz kaznenog prostora Dervenćana.
3.minut'
SRC Dr Milan Jelić Sudije: Dražen Marić, Radmilo Vuković, Bojan Rakić, Vojislav Vuković (4. sudija)
Bojan Tripić, Nenad Lazareski, Goran Lukić, Srđan Todorović, Marko Tadić, Stefan Trivan, Nebojša Prljeta, Igor Stepančev, Mitar Trifković, Nemanja Vejnović, Petar Mrđan Trener: Marko Stojić Na klupi su: Marijan Maslić, Zoran Blagojević, Dragiša Adžić, Duško Maslić, Rado Perić, Momko Kojić, Dragan Radić
Dejan Plisnić, Dušan Marić, Milenko Malović, Dragan Jolović, Marko Despotović, Miloš Đorđević, Siniša Radoja, Zlatko Duspara, Vladanko Komlenmović, Dragiša Stanić, Ljubiša Reljić Trener:Danimir Milkanović Na klupi su: Duško Pećić, Saša Đuričić, Igor Susaković, Dejan Đekić, Siniša Simić, Benjamin Vugdalić, Milan Brković
Svakog trenutka treba da počne utakmica 17.kola Prve fudbalske ligeRepublike Srpske: Modriča Alfa - Tekstilac. Timovi su u najavljenim sastavima. Vreme je promenljivo oblačno i vetrovito, ali idealno za igru. Ipak, novinarska loža je i dalje uzurpirana od strane sponzora klupa, pa izveštači u složenim uslovima prate zbivanja na pomenutoj utakmici. Ostaje nada sa će zdrav razum pobediti pre sivila, primitivizma i nadobudnosti pojedinaca. Predsednik kluba Petar Jelic je u zavičaju na dobrom glasu, ima punu podršku da se oslobodi balasta i onih koji modričkom fudbalu dugoročno ništa dobro ne mogu ponuditi. Počela utakmica u Modriči.
Interesantna pojedinost: u oba tabora kapiteni su čuvari mreže. Kod domaćih je Bojan Tripić nanizao 38 godina života. Kod gostiju je Dejan Plisnić rođen pre 43 godine, kao i komandant odbrane Dragan Jolović. Dakle, tri aktera meča ukupno broje 124 godine. Malo li je?!
Žuti karton
Defanzivac Tekstilca Milenko Malovic je prilično nervozan u igri. Uz to, puno je pričao, pa je Semberac Dražen Marić pokazao mu žuti karton.
Šut na gol
Korner za Tekstilac izveo je Dragiša Stanić, iskusni Dragan Jolović igra glavom, lopta je fijuknula pored stative i završila u gol - autu.
Žuti karton
Nebojša Prljeta zaradio javnu opomenu.
Završena utakmica u Modriči: Modriča Alfa - Tekstilac 1:0.