XS
SM
MD
LG

0 : 1
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
U Nevesinju nije bilo golova nakon prvih 45. minuta. Hercegovački okršaj za sada sa praznim puškama.
Izveštaj utakmice

Nevesinje u bojama Leotara

18.10.2018 Trebinje live

U zaostaloj utakmici 8. kola Druge lige Republike Srpske-grupa istok, FK "Leotar" je u Nevesinju pobijedio FK "Velež" rezultatom 0:1 (0:0).

Bila je to prava prvenstvena, tvrda utakmica u kojoj je više prilika viđeno u prvih 45. minuta, dok je gol postignut u drugom poluvremenu.

Do 18. minuta igralo se na polovini terena, kada se Perovićev  šut odbio od igrača domaćih i lopta je prošala pored same prečke u korner.

U istoj minuti Repović je izašao iskosa sa desne strane sam ispred Perišića koji je odbranio njegov šut.

Nevesinjci preko Grubačića, koji šutira sa 25 metara pogađaju prečku i na odmor se otišlo bez golova.

Drugih 45 minuta počelo je sa inicijativom gostiju. Biberdžićev centaršut u 50. minutu na glavu Ristića prolazi tik kraj stative domaćina. Upornost Leotara isplatila se u 56. minutu kada Cimirot iskosa sa lijeve strane šutira, golman Zurovac odbija loptu u stativu i ona završava u mreži Veleža.

Na kraju se ispostavilo da je to i jedini pogodak na utakmici. Do kraja meča nije bilo šansi i Trebinjci se kući vraćaju sa punim plijenom.

Nakon utakmice, Lazar Zečević, koji je u dosadašnjih 10 kola dao pet golova, rekao je da su najvažnija tri boda.

"Prava utakmica i hercegovački derbi. U sljedećem kolu opet derbi protiv Mladosti iz Gacka i to će biti teška utakmica, ali očekujemo nova tri boda", istakao je Zečević.

Nakon 10 kola Leotar se nalazi na drugom mjestu sa 24 boda i gol razlikom 28:6 i zaostaje četiri boda iza vodećeg FK "Jedinstva".

Velež - Leotar 0:1 (0:0)

FK "Velež": Zurovac, Kalem (od 82. minuta  Šarenac), Repović, Vučetić, Petković, Drašković, Mrkajić, Radović, Ivanišević, Grujičić (od 62. minuta Radojčić), Grubačić. Trener: Mijat Mišeljić.

FK "Leotar": Perišić, Biberdžić, Cimirot, Vučić (od 67. minuta Mrkaić), Janjić, Ramić, Zečević, Medan (od 46. minuta Bokić), Perović, Begenišić, Komlen (od 46. minuta Ristić). Trener: Rajko Mičeta.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Velež Leotar