XS
SM
MD
LG

Džaba ste krečili!

Narednih dana trebao bi da se održi sastanaka predstavnika fudbalskih prvoligaša Republike Srpske  i predsednika FSRS Mileta Kovačevića. Tema je smanjene Prve lige. 

Kao što je poznato, Izvršni odbor FS RS je nepsredno pred start šampionata odlučio da se Prva liga smanji na 10 klubova. Prije toga nisu nikoga konsu ltovali u klubovima. Niko nije znao za to, sem prvi u FS RS, Mile  Kovačević.

Njegov je predlog podržan, dobio većinu i sve završeno...Klubove niko nije ništa ni pitao, kao što nisu pitani ni za povećanje dnevnica službenim licima. Klubovi se ''pitaju''samo kada moraju da plate kotizaciju i ostale dažbine, a dobiju za uzvrat lopte koje se samo tako zovu!!!

Nećemo ovog puta o uslovima rada novinara na terenima naših prvoligaša i nižih liga? To je priča za sebe.Zadržaćemo se kod smanjena lige!!!

Nedavno je upriličen sastanak klubova u Derventi i tada se pojavio zahtev da se liga ne smanjuje. Izabrani su predstavnici za razgovor sa Kovačevi ćem!!! Do sastnak će doći, a ima li od njega koristi....

Prema našim saznanjima, nikakve .Već sada se zna da su prvoligaši džaba krečili!!!

Liga će se smanjiti, šta tu ima da ''talasaju'' klubovi i novinari... A onih 865 gledalaca na terenima Prve lige neće se ljutiti...Jedino će ih biti manje, barem 100. Jer na nasim stadionima prosek gledanosti je, bez rodbine, 50-tak ''stratsvenih zaljubljenika'' najvažnije sporedne stvari na svetu!!!