XS
SM
MD
LG

Kostić zbog kartona pauzira protiv Rada

Utakmica Rad-Napredak igra se u subotu 10. novembra sa početkom u 18:00 časova na stadionu Kralj Petar Prvi u Beogradu. Ekipa Napretka biće oslabljena za Miroljuba Kostića, koji će zbog kartona preskočiti utakmicu protiv Građevinara, ali to nije jedini problem koji muči šefa stručnog štaba Napretka:

"Svaka utakmica je prilika da se nešto nadoknadi i pomeri korak napred. U drugi deo prvenstva ulazimo oslabljeni za Kostića, a igramo sa timom koji koji je mnogo bolji nego što to trenutno stanje na tabeli pokazuje.

Rad je ekipa u kome ima mnogo kvalitetnih igrača: Mihajlovića, Lutovca, Perendiju. To je tim koji hoće da igra fudbal tako da nas očekuje interesantan meč.

Nadam se da ćemo bez obzira na kadrovske probleme uspeti da se koncentrišemo. Ako želimo rezultat moramo biti bolji nego na prethodnim utakmicama.To ne znači da smo bili loši,naprotiv, bili smo dobri, ali je to standard koji moramo da imamo kada za protivnike imamo timove kao što je Rad", zaključio je Milorad Kosanović najavljujući utakmicu 16.kola Super lige Srbije.

Konferencije za medije su uvek dobra prilika da se mlade fudbalske nade fotografišu sa trenerom i igračima Napretka. Danas navijač-sutra možda igrač Napretka.