XS
SM
MD
LG

Delke fudbal pravi kamp

Na adresu našeg portala stiglo je obaveštnje Sportskog udruženja ''Delke Fudbal'' o organizaciji transfer kampa za igrače sa prostora Balkana. Objavljujemo ga u potpunosti uz manje korekcije:

Sportsko udruzenje " Delke Fudbal " poziva igraci starosne dobi od 18-24 godine sa celog Balkana na jedinstveni fudbalski kamp, a koji ima za cilj da afirmiše mlade igrače i omogući  im transfer u neki od klubova Austrije, Slovačke i Česke. Kamp  se održava u Srbiji od 27. do 30. novembra. Program obuhvata dve  utakmice i dva  treninga.

Igrači učesnici moraju da imaju status slobodnih igrača, i da nemaju potpisan važeći ugovor sa klubom ili menadžerskom agencijom, da dostave CV i lekarsku potvrdu da su zdravi  i da nisu osuđivani, odnosno da se protiv njih ne vodi krivični postupak.

Svi igrači moraju da budu sportisti na terenu i van terena i da predstave sebe i organizatora u najboljem svetlu. Očekuje se dolazak brojnih predstavnika klubova iz navedenih zemalja. Sve utakmice se snimaju. Mogućnost pravljenja CD-a za igrača. Snimci sa kampa se šalju u klubove Austrije, Slovačke i Česke ( preko 20 klubova ).

Vlada veliko interesovanje klubova iz spomenutih zemlja. Svaki igrač učesnik kampa plaća kotizaciju od 6000 dinara i za taj iznos dobija smeštaj u motelu i hranu za vreme održavanja kampa, stručno-pedagoški rad i svu potrebnu opremu, osim lične ( kopačke i kostobrani ).

Avans uplata 2000 dinara  do 15. novembra. Svi igrači učesnici kampa moraju da potpišu ugovor o autorizaciji sa Sportkim udruzenjem " Delke Fudbal " za pomenute zemlje, a za zimski prelazni rok 2019, a pred odlazak u klub i ugovor o zastupanju. Dodjite i pokazite kvalitet, a treneri, sportski direktori i predsednici ce umeti da prepoznaju šta je najbolje za njihove klubove, stoji u obaveštenju.