XS
SM
MD
LG
24.11.2018 Administrator DC

Stiže Ceca

 

 

U prijatnoj atmosferi poznatog beogradskog restorana, održana je konferencija za novinare na kojoj je ozvaničena saradnja između Olimpijskog centra „Jahorina“ i Svetlane Ražnatović. Jedna od najpoznatijih zvijezda sa ovih prostora, obradovaće sve goste Jahorine 1. decembra svojim koncertom na zatvorenom na platou kod Vučijeg mosta. Brojni posjetioci imaće priliku da uživaju u čarima olimpijske planine uz čuvene hitove, te je dobar provod zagarantovan.
 

 

 

„Sa velikim zadovoljstvom želim da najavim koncert jedne od najvećih zvijezda na Balkanu, Cece Ražnatović. Velika je čast i zadovoljstvo što ćemo sarađivati sa Cecom i obradovati sve naše goste jedinstvenim koncertom koji predstavlja krunu svih investicija sprovedenih na Jahorini u proteklih godinu dana. Takođe, otvorićemo novi sistem za osnježavanje koji garantuje snijeg, te ćemo ove sezone dokazati da je Jahorina simbol za sigurnost u snijeg uz nove odlično pripremljene staze. Veoma se radujemo što turisti iz regiona ponovo dolaze na Jahorinu kako bi se dobro zabavili i uživali u njenim ljepotama“, istakla je Iva Ivkić, izvršna direktorka za IT, prodaju i marketing OC Jahorina.

 

 

Svetlana Raznatović rekla je da se vrlo rado odazvala pozivu Olimpijskog centra i da, iako prvi put nastupa na Jahorini, može da garantuje fantastičan provod i toplu atmosferu, kao i uvijek kada se njena publika okupi na jednom mjestu.

Brojna dešavanja i bogat muzički program koji je OC Jahorina pripremio, ne prestaju da raduju sve ljubitelje skijanja koji se odlučuju da svoj odmor provedu upravo na toj planini.