XS
SM
MD
LG

Nema šale sa Jahorinom

Poslije startnih pobjeda protiv Ljubinja i Kotor Varoši i remija u prošlom kolu u Brčkom, ekipa iz Pala se ne šali, upisala je i treću pobjedu.

U sklopu 4. kola Prve lige Republike Srpske na svom terenu, posle bolje igre savladali su ekipu KMF "Brod" sa razultatom 4:1. i kao jedini neporažani sastav i pored oduzeta tri boda od FSRS, na čelu su tabele. Tako su puleni "šefa parade" paljanskog kluba, Bojana Brčkala-Brketa najavili borbu za najviši plasman, ulazak u Premijer ligu.

Ovo treće ovosezonsko slavlje Paljana su "pogurali", Miloš Košarac sa dva pogodka, a po gol su dodali, Danijel Trbo i Vladimir Dubovina, a trebinjski "Stojke" na vratima Paljana, Gradim Miladinović, brani sve, ali od svojih baš sve ne može pa ga je autogolom savladao u zadnjoj minuti Danijel Trbo.

U 5. kolu, koje se igra 1 i 2 decembra Paljani će u derbiju u Nevesinju koplja ukrstiti sa domaćim futsalerima.

KMF "Jahorina" Pale - KMF "Brod" Brod 4:1 / 3:0

KSC "Peki" Pale
Gledalaca oko 100

Prvi sudija: Nemanja Vujadin / Istočno Sarajevo
Drugi sudija: Slavoljub Gogić / Istočno Sarajevo

Žuti karton: Miloš Košarac / Jahorina, 
Ognjen Blagojević, Dragan Sremac, Dražen Lučanović / Brod

Strijelci: 1:0 Miloš Košarac 13, 2:0 Danijel Trbo 16, 3:0 Miloš Košarac 19, 4:0 Vladimir Dubovina 28, 1:4 autogol Danijel Trbo 39.

Jahorina: Gradimir Miladinović, Nikola Šarović, kapiten Miloš Košarac, Vladimir Dubovina, Sanjin Zanović, Gojko Kozić, Aleksa Cerovina, Danijel Trbo, Nemanja Jokić, Dejan Obradović, Damjan Simović, Ognjen Jevtović Trener Stefan Tadić

Brod: Ognjen Blagojević,kapiten Dejan Džabić, Saša Đerić, Dejan Milovac, Dragan Sremac, Jovan Stolić, Srđan Cvjetković, Slobodan Pejičić, Dražen Lučanović

U ostalim mečevima trećeg kola, Brčko Zdravlje je savladalo Nevesinje sa 2:1. u Laktašima Šampion je poražen od Kotor Varoši sa 3:5, a meč između Ljubinja i Ugljevika nije odigran.

Parovi 5. kolo (1/2. decembar)

Nevesinje - Jahorina
Kotor Varoš - Ljubinje
Ugljevik - Brčko Zdravlje
Brod - Šampion

 


4 .kolo Prva liga RS
Jahorina 4 : 1 Brod
Šampion 3 : 5 Kotor Varoš
Brčko Zdravlje 2 : 1 Nevesinje
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Jahorina (-3) 4 3 1 0 7
2 Brčko Zdravlje 4 2 1 1 7
3 Nevesinje 4 2 0 2 6
4 Šampion 3 1 0 2 3
5 Kotor Varoš 3 1 0 2 3
6 Brod 3 1 0 2 3
7 Ljubinje (-4) 3 1 0 2 -1