XS
SM
MD
LG

Kreću kadetkinje Republike Srpske

Sastav grupa i propozicije takmičenja mlađih kategorija u konkurenciji kadetkinja za  takmičarsku 2018/2019. sezonu.-

U skladu sa Propozicijama za odbojkaška prvenstva RS u mlađim kategorijama, odlukama organa Saveza i izvršenih prijava klubova za takmičenja mlađih kategorija, takmičenje u konkurenciji kadetkinja provodiće se po turnirskom sistemu. U skladu sa Kalendarom takmičenja, prvi krug takmičenja u konkurenciji kadetkinja odigraće se u terminu 15/16.12.2018. godine.

Na osnovu člana 16. Pravilnika o takmičenju OS RS i broja prijavljenih klubova, takmičenje u konkureniciji kadetkinja provodiće se u tri kruga.

U prvom krugu formira se 7 grupa sa po 3 kluba. Na osnovu člana 3. Propozicija za odbojkaška prvenstva Republike Srpske u mlađim kategorijama, OK „DERVENTA“, ŽOK „CRVENA ZVIJEZDA“ , ŽOK „RADNIK“, ŽOK „JAHORINA“ i ŽOK „GACKO“ se u takmičenje uključuju od drugog kruga. Prvoplasirani klubovi iz grupa ostvariće plasman u drugi krug kao i OK „DERVENTA“, ŽOK „CRVENA ZVIJEZDA“, ŽOK „RADNIK“, ŽOK „JAHORINA“ i ŽOK „ GACKO“.

U drugom krugu formiraće se 4 grupe sa po tri kluba. Takmičenje će se provoditi po turnirskom principu, a pobjednici turnira ostvariće plasman u treći krug, odnosno na finalni turnir kadetskog prvenstva RS za takmičarsku 2018/2019. sezonu.

Pravo nastupa imaju odbojkašice rođene 2002. godine i mlađe.

 

Raspored po grupama za prvi krug takmičenja.

 

Grupa 1

Grupa 2

  1. OK „LjUBINjE BANKOM“

1. OK „HERCEGOVAC“

  1. ŽOK „LEOTAR“

2. OK „STAKORINA“

  1. OOK „LEOTAR“

3. OK „MAGLIĆ“

 

 

 

 

Grupa 3

Grupa 4

  1. OK „MLADOST“

1. OK „SLAVIJA“

  1. OK „GLASINAC“

2. OK „DRINA“

  1. OK „HE NA DRINI“

3. ŽOK „BRATUNAC“

 

 

Grupa 5

Grupa 6

  1. OK„LIBERO“

1. ŽOK „MODRIČA“

  1. OK „SMEČ DN“

2. OK „INOVA“

  1. ŽOK„BIMAL JEDINSTVO“

3. OK „UKRINA“

 

Grupa 7

1. ŽOK „BALKANA MP“

2. ŽOK „KOZARA“

3. ŽOK „GRADIŠKA“

 

 

Klubovi pod rednim brojem 3 (OOK „Leotar“, OK „Maglić“, OK „He na Drini“, ŽOK „Bratunac“, ŽOK „Bimal Jedinstvo“, OK „Ukrina“ i ŽOK „Gradiška“), domaćini su jednodnevnih turnira u prvom krugu takmičenja.