XS
SM
MD
LG

Viktor Milić pobrao simpatije publike u Prnjavoru

Kik boks klub ''Kule'' iz Trnova nastupio je ovog vikenda na takmičenju ''Prnjavor open'' u Prnjavoru.

Osvojene su dvije medalje i to jedna zlata Viktora Milića u kategoriji low kick starijih kadeta do 48 kilograma, te srebro Sergeja Vlaškog u kategoriji mlađih kadeta kick light do 47 kilograma.

Posebno je upečatljiv utisak ostavio Viktor Milić koji je dobio veliki aplauz publike u Prnjavoru zbog svog nastupa u polufinalu protiv predstavnika Crne Gore, da bi zatim savladao i predstavnika Srbije, te još jednom potvrdio da se radi o jednom od najboljih boraca u svojoj kategoriji i bogatoj listi medalja na kojoj su dvostruka za prvaka BiH, dvostruka za prvaka Republike Srpske, dvostruka Balkanskog opena i na kraju medalja Interkontinentalnog kupa dodao i ovu.

- Mukotrpan rad i zalaganje se uvijek isplate i samo se nadamo da ovi rezultati, sada kada je kik boks priznat kao Olimpijski sport, nece proci nezapaženo kod onih koji bi ovakve rezultate trebali da vrijednuju na pravi način. Ovom prilikom se zahvaljujemo gospodinu Nenadu Mišovicu i opštini Trnovo bez čije pomoći ne bismo mogli otići na ovo takmičenje, poručuju iz kluba.