XS
SM
MD
LG

Drinjak bira novi posao

Dugogodišnji trener Famosa, Vladimir Drinjak, već nešto više od mjesec dana odmara od trenerskog posla i sprema se za novi izazov.

U septembru 2017. godine napustio je klupu Motorista i od tada je bez  angažmana. Posvetio se edukaciji, a istovremeno igrajući fudbal doživio je povredu, te se još uvijek oporavlja od nje, zbog čega je po strani ostavio i sticanje licence.

- Dobro mi je došla ova pauza da malo odmorim od fudbala i posvetim se obrazovanju. Nažalost, ljetos sam igrajući na turniru doživio povredu noge i još uvijek se od toga oporavljam. Nije bilo lako, ali ovom prilikom moram da se zahvalim osoblju FM klinike, doktorima Maksiću i Milavici, i fizoterapeutima Tanji i Murisu. Odradili su svoj posao na najbolji mogući način i izuzetno sam im zahvalan, rekao nam je Drinjak, pa dodao:

- Zbog te povrede nisam mogao da idem na kurs za sticanje licence ove jeseni, tako da sam to malo prolongirao, pa ću sačekati proljeće kada ponovo bude. Do tada, imao sam nekih ponuda za posao u Prvoj ligi Republike Srpske i Drugoj ligi Republike Srpske. Ne žurim nigdje, polako ću odmjeriti šta je za mene najbolje i koje se ambicije poklapaju sa mojim, i onda odlučiti.

Prati Vladimir Drinjak i svoj Famos gdje je proveo tolike godine, kao igrač,a zatim i kao trener.

- Pratim, naravno. Famos je moj klub. Teško je komentarisati nešto. Zasigurno je došlo do jednog određenog zasićenja među igračima, dugo godina su tu, i uvijek mora doći do jednog pada u igri, samo je pitanje koliko se brzo možete izvaditi iz toga. Nema sumnje da će i Famos u jednom trenutku krenuti na bolje.