XS
SM
MD
LG

Koliko košta čovekov obraz ?

“Koliko košta čovekov obraz” reči su jednog od hitova, poznatog niškog rok-sastava, koje su nam poslužile kao šlagvort, a tiču se dešavanja sa konferencije za predstavnike medija, nakon završene utakmice u Kruševcu, između domaćeg Napretka i gostiju, Radničkog iz Niša.

 

 

foto: Vojkan Andrejić

 

Pitanje o “obrazu” je logično, jer kako drugačije konstatovati, postaviti pitanje, kada neko, sa kojim su vaša deca odrasla, dopusti da se ta ista deca vređaju, psuju. Sve se ovo odigralo u režiji predstavnice Napretka, PR Menadžera kruševačkog superligaša, Valentine Vasić (oficijelni sajt FK Napredak). Pre izjava trenera Napretka, Milorada Kosanovića i niškog Radničkog, Nenada Lalatovića, što je uobičajeni protokol nakon odigravanja utakmica i pitanja predstavnika medija, dotična predstavnica kruševačkog superligaša, je dozvolila sebi da da nesvakidašnji uvod. Naime, ona je upitala Lalatovića da li je “srednji prst” tokom utakmice pokazao prema loži gde su sedeli predstavnici njegovog kluba ili prema navijačima iz Kruševca.

 

Lalatović je taj čin demantovao, ali je naveo da su mu tokom susreta sa tribina dobacivali, psovali porodicu. Na opšte iznenađenje svih, iz prostorija press sale je za sada neidentifikovano lice, pomešano sa ostalim novinarima, počelo da se najpogrdnijim rečima obraća treneru niškog tima, koje iz pristojnosti nećemo ovde pomenuti, a da je sve to bilo sinhronizovano i unapred pripremljeno čvrsto verujemo.

Uostalom, sve to snimila je kamera pa se uverite sami: