XS
SM
MD
LG
24.12.2018 Bileća sport

Bilećanke nižu trijumfe

Mlađe kategorije odbojkaškog kluba Hercegovac nastavljaju nizati sjajne rezultate. Prošlog vikenda juniorke Hercegovca bile su najbolje na turniru u Gacku, a ovog vikenda kadetkinje su trijumfovale na turniru u Foči.

Pobjedama protiv Maglića iz Foče i Stakorine iz Čajniča kadetkinje OK "Hercegovac" osvojile su prvo mjesto na turniru prvog kruga prvenstva Republike Srpske čiji je domaćin danas bio OK "Maglić" Foča.

Kadetkinje Hercegovca, prošlogodišnje prvakinje RS i BiH, lako su izašle na kraj sa domaćinom turnira i ekipom Stakorine, te bez izgubljenog seta došle do drugog kruga.

Današnjim trijumfom na turniru prvog kruga kadetkinje su se pridružile juniorkama Hercegovca, koje su prošle sedmice izborile plasman među 12 najboljih. Naše juniorke su bile najbolje na turniru u Gacku, gdje su bile bolje od domaćina (3:1) i ekipe Maglića (3:0).

Drugi krug prvenstva RS za juniorke igra se 25. decembra sa početkom u 15,00 časova u Ljubinju, a pored Hercegovca učestvuje Ljubinje-Bankom i ŽOK Leotar.

Drugi krug prvenstva RS za kadetkinje igra se početkom februara, do kada će biti poznati i potencijalni protivnici.