XS
SM
MD
LG

Famos i ove godine na džudo kampu na Jadranu

Ekspedicija  Džudo kluba Famos otputovala je na Međunarodni džudo kamp koji če se održati u Kaštel Sućurcu nadomak Splita.

Na put kreću najbolji  takmičari Famosa koji su u protekloj godini blistali na međunarodnoj sceni osvojivši sedam balkanskih medalja, od čega su dvije zlatne i dvije medalje sa Evropskih džudo kupova.

Na čelu ekipe je kapiten i najbolji takmičar Vuk Elez standardni državni reprezentativac i seniorski šampion Balkana. U sastavu ekipe su još i Igor Vračar osvajač dvije medalje sa Evropskih kupova u protekloj godini i kadetski šampion Balkana,tu su još i ostali takmičari koji su se okitili Balkanskim medaljama u 2018 godini a to su Mila Petrović i Boris Ristović,  zatim Marko Ždrale ,Dražen Ivanović i Maja Bjelica. U timu Motorista je i novajlija Igor Bjelica jedan od najtalentovanijih mladih džudista  u BiH koji je u januaru došao  iz džudo kluba Randori i svakako predstavlja veliko pojačanje za novu sezonu.

- S obzirom na to da smo posljednjih nekoliko godina počinjali pripreme pred novu sezonu upravo na ovom kampu nema razloga da to ne bude i ovoga puta jer na  kampu učešće uzimaju najaće džudo reprezentacije kao što su Slovenija ,Austrija, Italija, Mađarska,Hrvatska,Srbija i mnoge druge, kaže Željko Šiljegović, trener Famosa.