XS
SM
MD
LG

Test dani iza zeleno-belih

Posle jučerašnje izvršene prozivke fudbaleri inđijskog prvoligaša su odradili i prvi test - trening u hali sportova.

Okupljanje, foto: Anđelko Belić, Sportin

Prvi radni dan, kao i današnji drugi je iskorišten da se svi prisutni igrači istestiraju u kakvoj su fizičkoj kondiciji pristigli na pripreme. Tu je bilo 19 igrača, a taj spisak izgleda ovako:

Miloje Preković, Dejan Stanivuković (golmani), Nikola Anđelković, Miloje Ilić, Lazar Vuković, Bojan Ciger, Ognjen Bjeličić, Milan Janjić, Dušan Stoiljković, Mihajlo Banjac, Nebojša Ivančević, Boško Vraštanović, Saša Višnjić, Nenad Radonjić, Božidar Veličković, Dejan Živković, Milan Milinković, Nemanja Koštić i Aleksa Mrđa.

Primetno je da na spiski nema pojedinih startera u jeseni iza nas. Tako je otsutan Goran Smiljanić (povreda na individualnom treningu), Nemanja Bosančić (povreda na individualnom treningu), Nenad Lukić (novi član TSC), Kiković Danilo (?), Mirosavljević Nemanja (ino.angažman), Jamie Zerafa (?), Ivan Rogač (na probi ino.angažman) i Bađi Badara (igrač koji će se pojaviti na treningu u utorak).

Kapiten tima Nemanja Bosančić sutra (ponedeljak) ide na operaciju ramena i njegov povratak u trenažni proces se očekuje za dva do tri meseca.

Za Inđinčane sutrašnji dan je slobodan, a nova trening obaveza ih očekuje u utorak. Prva trening utakmica će se po najavi igrati 26.januara protiv ekipe IMT-a.