XS
SM
MD
LG

Finale Mladost - Leotar

MRKONJIĆ GRAD-Košarkaši mrkonjićke Mladosti igraće u Finalu Kupa  Republike Srpske sa ekipom Leotara iz Trebinja.Naime,Mrkonjićani su u poluf inalnoj utakmici u Aleksandrovcu savladali ekipu Igokea Student rezultatom 79:65.Tako su se izabranici Gorana Sladojevića revanširali Aleksandro vča nima za prošlogodišnji poraz u finalu Kupa RS, kada je mladaekipa Igokea Student u produžetcima pobjedila Mladost.

Protivnik u finalu Mladosti biće Leotar.Trebinjici su se u finale plasirali, jer je u polufinalnoj utakmici od takmičanja odustala ekipa Bratunca, koja se takmiči u Premjer ligigi BiH.

Predsjednik Upravnog odbora Košarkaškog kluba Mladost Krstan Tomić zadovoljan je plasmanom ekipe u finale.

-Čestitam košarkašima i stručnom štabu na plasmanu u finale Kupa RepublikeSrpske.Očkujemo da će mo mi biti domaćini finalne utakmice, kao i prošlegodine.Pokalazli smo u više navrata, organizujući finale Kupa RS i fimnale Kupa BiH da smo dobri organizatori i domaćini.Očekujem da Mladost osvoji peharKupa RS.Naravno, neće biti lako jer Leotar ima kvalitetnu, mladu i perspektivnuekipu-rekao je Tomić.

U planiranu je da se finalna utakmica Kupa RS odigra do kraja mjeseca.Čim se uskladi termin sa takmičenjem u Premjer ligi BiH i Prvoj ligi Republike Srpske.