XS
SM
MD
LG

FA Kup: Siti ide dalje, Vulvsi se spasili blamaže

Fudbaleri Mančester Sitija plasirali su se u petu rundu FA Kupa. Oni su u četvrtoj rundi demolirali Barnli na svom terenu sa 5-0.

Siti je meč odigrao u jednom laganom ritmu a Barnli jee igrao sa kombinovanim timom. Pogotkom Žesusa, Siti je poveo sa 1-0. Imao je Barnli preko Vidre šansu za izjednačenje ali je nije iskoristio. U drugom poluvremenu Siti je pokazao silu. Pogotke su postizali Bernardo, De Brujne, Long je postigao autogol a onda je napravio i penal iz kojeg je siguran bio Aguero.

Fudbaleri Vulverhemptona izbjegli su blamažu u poslednjim trenucima. Oni su gostovali kod ekipe Šruzburija koja igra u trećoj ligi. Šruz je vodio sa 2-0 pogocima Dokertija i Verfela. Međutim, čast ''Vukova'' spasili su Raul Himenez i Doerti koji je gol za 2-2 postigao u trećoj minuti sudijske nadoknade. Ove ekipe će za desetak dana igrati novi meč a tada će domaćin biti ekipa Vulverhemptona.

U ostalim susretima bilo je zanimljivo. Votford je u gostima slavio kod Njukasla sa 2-0 a strijelci su bili Grej i Sakses. Svonsi je na svom terenu savladao Džilingem u sjajnoj utakmici a 4-2. Takođe biće dosta i novih mečeva. Brajton i VBA odigrali su 0-0 dok su Portsmu i KPR odnosno Midlzbro i Njuport odigrali 1-1. Dalje ide i trećeligaš Donkaster koji je savladao Oldema sa 2-1.

Foto: Twitter