XS
SM
MD
LG

Mrkonjić bira najbolje

 MRKONJIĆ GRAD:  Mrkonjić Grad  će u nedjlju dobiti najbolje sportiste za prošlu godinu.Centralana svečanost izbora najboljih  obaviće se u sportskoj dvoran u 19 časova. U pauzi između finalne i utakmice za treće mjesto Gradskog turnira u malom fudbalu posvećenom 4.februaru Danu opštine Mrkonjić Grad.

Izabaran je  Organizacioni odbor manifestacija, koji je imenovao žiri za izbor najboljih sportista. Žiri je danas održao svoju prvu sjednicu i analizirao prijedlo ge klubova za kandiadate za izbor najboljih sportista.

Pred članovima žirija nije laka odluka, jer su u prošloj godini mrkonjićki sportisti imali zapažene rezultate.Naročito košarkaši Mladosti koji sa dosta uspijeha igraju u Premjer ligi BiH, a prošle godine igrali su i finalu Kupa Republike Srpske u košarci, gdje su u produžetku izgubili od Igokee Student.

Dobre rezultate prošle godine imali su i fudbalari Slobode, koji se takmiče u Prvoj ligi Republike Srpske, odbojkašice Ženskog odbojkaškog kluba Balkana MP, članice Druge lige-grupa zapad.

Sa dosta uspjeha u Prvoj ligi BiH takmiče se i stonoteniseri Mimoze, kao i džudisti Atosa.....

- Naš je zadatak da izaberemo najbolji sportski kolektiv.Trojicu najboljih sportista, mlade prespektivne sportiste.Priznanje će dobiti i zasluženi sportski radnici.Svim njima  na svečanosti u nedjelju u dvorani biće dodjeljene diplome, pehari i novčane nagrade- rekao je predsjednik žirija Goran Milanović.