XS
SM
MD
LG

Velikani kod Krekića

 

 

MODRIČA – Načelnik Modriče Mladen Krekić organizovao je prijem za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije Zorana Gajića, predsednika Saveza za školski sport Srbije Željka Tanackovića, pomoćnika ministra inostranih poslova za konzularne poslove Srbije Acu Jovanovića, košarkaškog trenera Vladu Đurovića, te predsednika Odbojkaškog saveza BiH Milutina Popovića.

Razgovaralo se na temu unapređenja školskog sporta.

„Želim da se zahvalim načelniku koji je izdvojio vreme i organizovao ovaj sastanak. Zadovoljstvo mi je što boravim u Modriči, istorijskom gradu odbojke iz vremena velike Jugoslavije.  Prijalo je setiti se vremena kada smo igrali ovde i evocirali smo uspomene na te velike dane. Poželeo sam načelniku da se ti dani dobre odbojke vrate a ja i Odbojkaški savez Srbije smo na raspolaganju  za bilo kakav vid pomoći“, istakao je Zoran Gajić, predsednik OS Srbije.

„Presrećan sam što sam danas primio tri proslavljena svetska asa iz oblasti sporta i pomoćnika ministra spoljnih poslova za konzularne poslove Srbije Acu Jovanovića. Razgovarali smo o eventualnoj saradnji kada je u pitanju razvoj školskog sporta. Sa ovako divnim ljudima je lako naći zajedničku reč. Sport je uvek spajao ljude“, rekao je Mladen Krekić, načelnik Modriče.