XS
SM
MD
LG

Javor Matis savladao Bravo

Slovenački drugoligaš imao je nešto veću inicijativu na početku utakmice i u 16. minutu preko Kirima došao u vođstvo. Javor je do kraja poluvremena u više navrata pokušavao da izjednači medjutim odlične šanse Dolmagića i Kolakovića nisu donele promenu rezultata.

Foto: FK Javor

Drugo poluvreme počelo je u znaku Ivanjičana. Već na samom startu, u 47. minutu, Petaković šutem sa nekih petnaestak metara, trese mrežu protivnika i izjednačuje rezultat. Nastavlja se inicijativa Javora  i u 60. minutu  Cvetković  sa bele tačke dovodi Ivanjičane u vođstvo, što je bio i krajnji  rezultat utakmice.

Igrači Brava su propustili šansu za promenu rezltata u 62. minutu kada pogađaju prečku, a još bolju, nerealizivanu priliku, na drugoj strani imao je  Krnić  kada se našao  sam ispred golmana i bio neprecizan.

Bravo – Javor Matis 1-2 (1-0)

Strelci: Petković i Cvetković (Javor Matis), Kirm (Bravo). Igralište: Poreč. Sudija : Saša Kapular.

JAVOR MATIS Ivanjica: Jevrić, Đerić, Kolaković, Anđelković, Amanović, Milovanović, Cuckić, Dolmagić, Maričić, Petković, Marković. (Igrali su još: Josović, Marinković, Sević, Krnić, Cvetković, Kuveljić, Piščević, Bačanin, Basarić, Jelić.)

 NK BRAVO Ljubljana: Vekić, Trontelj, Španja, Agboi,  Zec, Knez, Jašargić, Piskule, Križan, Jugovar, Kirim. (Igrali su još: Eril, Izbeček,  Kurtović, Brekalo,  Palamar, Đaić, Dabro Nukić.)