XS
SM
MD
LG

Iskusni Branko Ostojić jača zadnju liniju Kragujevčana

Iskusni defanzivac Branko Ostojić (35) novi je igrač kragujevačkog Radničkog 1923. U pitanju je još jedan povratnik na „Čika Daču“, fudbaler sa bogatom internacionalnom karijerom, od koga se očekuje da pojača konkurenciju na štoperskoj poziciji. 

Posle iznenadnog odlaska doskorašnjeg kapitena Milana Ilića u Sloveniju, Radnički 1923 se suočio sa deficitom igrača u poslednjoj liniji odbrane. S obzirom da je prelazni rok završen pre desetak dana, uprava kragujevačkog prvoligaša nije imala puno izbora, osim da pokuša pronaći najbolje moguće rešenje među slobodnim igračima.

Na kraju je izbor pao na Branka Ostojića, momka koji je u sezoni 2007/08 nosio dres Radničkog, kada se ovaj klub takmičio u Srpskoj ligi Zapad.

Ostojić je karijeru započeo u čačanskoj Slobodi, a pored Radničkog nastupao je i za FAP iz Priboja, Partizan iz Bumbarevog Brda i Javor, nakon čega se obreo u Grčkoj, gde je za pet sezona promenio tri kluba. Poslednja stanica ovog pouzdanog defanzivca, koji iza sebe ima preko 200 superligaških utakmica, bio je Voždovac.

Ostojić je osmo i poslednje pojačanje Radničkog 1923 u zimskom prelaznom roku.