XS
SM
MD
LG

Dobro veče. smenjeni ste!!!

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine čini se da je krenuo stranputicom i pitanje je kada će se i gde sve to okončati... Narednih dana ćemo se baviti nelogičnostima u radu FS BiH, pa dotaći i nekih tema u kojima možda ima i nezakonitih radnji. Sada ćemo se pozabaviti smenama u stručnim štabovima ženskih selekcija Bosne i Hercegovine.

Danas, tokom sednice Izvršnog odbora, članovima je servirana odluka da se smene treneri koji ne rade u klubovima, a umesto njih postave oni koji su angažovani u ženskim klubovima.

Rekli bi smo da je to normalna odluka, da rade oni koji su unutar ženskog fudbala, ali je neverovatno da dosadašnje trener o tome niko nije izvestio. Trener u A selekciji Milan Gutović je o smeni obavešten od radnika u Trening centru FS BiH u Zenici.

- Od njih sam čuo da ću biti smenjen, a vi ste mi u 19 časova rekli da sam smenjen. Dakle, niko me nije kontaktirao ili bilo šta rekao. Išao sam danas da gledam utakmicu reprezentacije Bosne i Hercegovine do 17 godina, igrali su  sa Slovenijom. Za Bosnu i Hercegovinu  nastupaju četiri igrača koje sam trenirao u Željezničaru. Na ulazu u Trening kamp su mi rekli da će danas biti smena. Šta da se radi, to je život. Neozbiljno je da nam se niko nije javio i pojasnio sve to. Očekivao sam od FS RS da me obavesti,  jer sam u reprezentaciji i bio kao kadar FSRS. rekao nam je Milan Gutović.

Prema našim saznanjima materijal o smeni jednih i imenovanju drugih u stručne štabove ženskih reprezentacija na sednicu je stigao tokom zasedanja. To postaje praksa u radu FS BiH. Neki važni materijali donose se tokom sednice.

Proverili smo u Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Republike Srpske detalje o smeni. Dobili smo informaciju da se o smenama   u stručnim štabovima bh selekcija nije nikada raspravljalo. Za tu odluku nikada niko nije čuop, glasao  i doneo je..

Ko, kada i zašto je dao saglanost za ove smene???