XS
SM
MD
LG

Đere nastavio sa sjajnim igrama

Laslo Đere nastavio je sa sjajnim igrama. On se, nakon titule u Riju, plasirao u osminu finala Sao Paola, savladavši Đanesija sa 2-1.

Đere je sjajno otvorio meč i već u prvom gemu napravio je brejk. Taj brejk prednosti čuvao je do završnice seta. Kada je servirao za set, Đanesi mu je oduzeo servis i došao je do 5-5. Set je otišao u taj brejk. Tu je sretniji i spretniji bio Đere te je dobio prvi set sa 7-6.

Đanesi već na startu drugog seta pravi brejk i dolazi do prednosti. Laslo se nije predavao i borio se ali ipak Talijan je sačuvao brejk prednosti i sa 6-4 dobio je drugi set. Đere pravi brejk na startu odlučujućeg seta. Brejk prednosti je držao neko vrijeme ali je u sedmom gemu ipak dozvolio da se protivnik vrati u igru. Međutim, Laslo je ipak htio da dobije ovaj meč. Napravio je brejk u desetom gemu trećeg seta a samim tim dobio je i meč.

Đere će u osmini finala igrati protiv Tunižanina Žazirija, drugog nosioca turnira u Sao Paolu. Đere i Žaziri su do sada igrali tri puta a Đere vodi sa 2-1 u pobjedama.

Foto: Wikipedia