XS
SM
MD
LG

Наташа Слијепчевић нишани пехар Kупа БиХ

Nataša Slijepčević nišani pehar Kupa BiH

Najmasovnije odbojkaško takmičenje BiH došlo je do završnice, a tokom vikenda ostalo je još da se odigra finalni turnir.

U konkurenciji odbojkašica završni turnir Kupa BiH odigraće se u Banja Luci u petak 15. i subotu 16. marta, a plasman na završnicu su izborile ekipe: 
ŽOK "Bimal Jedinstvo" Brčko
UOK "Bl Volej" Banja Luka
OK "Kula Gradačac" Gradačac
OK "Sloboda" Tuzla
Titulu pobjednika brani ekipa Bimal Jedinstva.

Brčanke su napravile sjajnu uvertiru za završnicu te sa puno samopuzdanja i s vjerom u svoje snage putuju u Banja Luku. 
Ligaški dio takmičenja u Premijer ligi završile su kao lider i sa "pol pozicije" ulaze u plej of. Slavile su u svih 18. utakmica te su veliki favoriti da bogatoj riznici trofeja, peharu Kupa Republike Srpske u klupske vitrine dodaju i drugu ovosezonsku titulu pobjednika Kupa BiH, a sve drugo bilo bi veliko razočaranje za "brčanske princeze".

"Znamo značaj nadmetanja, Kup je specifično takmičenje nema popravnog ali mi smo spremne, vjerujem u svoju ekipu i naša očekivanja su velika. Uvažavamo maksimalno rivale ali mi u svaku utakmicu idemo na pobjedu bez obzira ko je sa druge strane mreže, znamo snagu protivnika, igraćemo našu igru i nadam se najboljem da u slavljeničkoj atmosveri podignemo i 11ti pehar Kupa BiH te u dobroj atmosveri nastavimo nadmetanje u plej ofu za šampionsku tutulu" za portal "Sportdc" izjavila je simpatična paljanska dugogodišnja reprezentativka "korektorka" Nataša Slijepčević poenterska snaga "brčanskih princeza".

Dvorana "Borik" Banja Luka

Petak, 15.03.2019. godine
17:00 ŽOK "Bimal-Jedinstvo" - OK "Sloboda" 
19:00 Svečano otvaranje turnira
20:00 OK "Kula-Gradačac" - UOK "BL Volej"

Subota, 16.03.2019.
20:00 Finale, prenos na BHT1