XS
SM
MD
LG

Pantić: Pobijediću na "Megdanu odabranih"

Kikbokser   Čedo Pantić, član KBS "Hektor" iz Laktaša, sutra će na Megdanu u Novom Sadu, imati možda i najzahtjevniji meč u karijeri. Megdanov prvak radiće meč sa Teom Mikelićem, koji ima ogromno iskustvo i pobjede nad velikim imenima poput Sama Petjea, Mirka Vorkapiča, Slobodana Kajmakoskog i Nikole Cimeše.

Čedo Pantić sa mnogo samopouzdanja očekuje ovaj meč, ističući da se za njega pripremao i na Tajlandu.

„Sam sam učestvovao u izboru svog protivnika, jer sam želio pravi, veliki i tvrd meč. S obzirom da je Mikelić najbolji borac protiv kojeg sam  do sada imao prilike raditi, on mi je, vjerovatno, neka vrsta karte za dalje, za promocije poput Glorya ili Kunluna. Postao sam Megdanov prvak i mislim da sam spreman i želim krenuti prema borbama protiv najjačih boraca svijeta. Želim ići što dalje, a ne da se moja karijera bazira samo na nastupe u regiji. Ljudi me podržavaju, a prije svega moj trener Predrag Stanković, koji jako puno ulaže u mene, i znam da bih radije umro u tom ringu nego izgubio,  i od mene možete očekivati da ću dati sve što imam”, istakao je Čedo Pantić.

Predrag Stanković, Pantićev trener i vlasnik KBS „Hektor“ iz Laktaša, kaže da vjeruje u uspjeh.

"Megdan  u Novom Sadu, najveći  MMA i K1 turniru  u regionu, je sportski spektakl na kome će učestvovati borci sa svih kontinenata. Pred Čedom Pantićem je ozbiljan meč sa vrhunskim borcem. Naravno, moji borci i ja uvijek idemo na pobjedu i samo pobjedu, pa tako će biti i ovog puta. I ovog puta smo za naše navijače organizovali i prevoz za odlazak u Novi Sad, tako da će dobar dio Republike Srpske da bude u Spensu. Pozivam sve  simpatizere da sutra od 20 časova dođu u Spens da nas podrže, a i ujedno da pogledaju jedan vrhunski spektakl i događaj.  Svi na Megdan!“, pozvao je Predrag Stanković.

Megdan je prvi put održan u aprilu  2017. godine i bio je jedna od najuspješnijih manifestacija ovog karaktera, ne samo u Srbiji, već i u okruženju. Organizator ovog turnira je Aleksa Balašević, u saradnji sa gradom Novim Sadom i Ministarstvom spoljnih poslova, a ovogodišnji, četvrti Megdan ima slogan „ Megdan odabranih”

 

Fotografija preuzeta sa fejsbuk stranice KBS "Hektor", Laktaši