XS
SM
MD
LG

Najava za Kup BiH

 

Sutra su na progamu mečevi polufinala Kupa BiH za odbojkašice. Evo šta su o utakmicama rekli treneri polufinalista.

17:00 BIMAL JEDINSTVO – SLOBODA

Smail Pezerović,trener Bimal Jedinstva:

Imamo deset titula, kada ste u Jedinstvu, kada imate ovakvu upravu, ovakve odbojkašice jasno je da jurišate na titulu, želimo da pokažemo da smo zasluženo na prvom mjestu, da smo i dalje neprikosnoveni i iastičemo kandituru za finale, jer smatram da smo protiv Slobode apsolutni favorit. Turnir će biti jak, OK “BL Volej” je do prije dva tri kola uglavnom dobijao utakmice sa 3:0. U poslednja dva-tri kola OK “Kula-Gradačac” se značajno digla u formi, u ovom momentu teško je prognozorati. Ko god dođe verujem da će igrati protiv nas u finalu punom snagom, a nadam se da  ćemo mi igrati i slaviti

Armin Dervišević, Trener Slobode iz Tuzle:

Dobili smo najtežu moguću ekipu, ŽOK “Bimal Jedinstvo” koje je neprikosnoveno u bh odbojci. Naš uspjeh je što smo se plasirali među četiri ekipe, sve ostalo što napravimo, za nas je veliki rezultat. Jasno je svima da je Brčko favorit, potrudićemo se da im pariramo koliko budemo mogli, kvalitet je na njihovoj strani. Da smo dobilo bilo kojeg drugog protivnika šanse bi bile veće, ovako ipak moramo biti realni, ali to ne znači da ćemo se unaprijed predati.

20:00 KULA GRADAČAC – BL VOLEJ

Đorđe Milošević, trener Kule Gradačac

Mi smo nedavno OK “BL Volej” dobili u prvenstvu, ali to ništa ne znači, ligaško  takmičenje je  potpuno drugačije  od Kupa. Sve je otvoreno i svi imamo svoje šanse. Mi i OK “BL Volej” smo podjednake ekipe, približne po kvalitetu i odlučivaće trenutak motivacije, inspiracije i sportske sreće. Mi smo u uzlaznoj putanji ,u podizaju forme, OK “BL Volej” u poslednih par utakmica “luta” sa formom. Takođe, mi imamo u timu Anđelku Radišković koja je najbolji poenter lige, koja osvaja po 37, 38 poena po mečui i ona bi mogla da bude presudni faktor.

Davor Gambiroža, trener BL Voleja:

Mi smo našim rezultatima u ligi obezbijedili drugo mjesto, kolo prije kraja ligaškog dijela, tako da smo imali vremena da se pripremimo za Kup. Ekipa vrijedno trenira, u miru. Nadamo se da ćemo finalni turnir odigrati na maksimumu i  da rezultat neće izostati. Ovo je velika čast za klub, da pored učešća na finalnom tunriru bude i organizator istog. Siguran sam da ćemo mi to ukazano povjerenje maksimalno opravdati i da ćemo ovu manifestaciju iskoristiti da pokažemo sve naše potencijale i u sportskom i u organizacionom smislu.

Raspored – SPORTSKA DVORANA BORIK BANJALUKA

PETAK - 15.3. 2019.

17:00 Bimal Jedinstvo – Sloboda19:00 Svečano otvaranje turnira20:00 Kula Gradačac – BL VolejSUBOTA – 16.3. 2019.

20:00 Finale (PRENOS BHT)