XS
SM
MD
LG
03.04.2019 Radio Nevesinje

Leo prošao Nevesinje

Rukometaši Hercegovine završili su ovogodišnje učešće u Kupu RS, pošto su večeras u Nevesinju poraženi od Leotara rezultatom 27:25. Nevesinjci su odigrali borbeno protiv kvalitetnog rivala koji trenutno zauzima četvrtu poziciju u Premijer ligi BiH i na kraju su izborili častan poraz. I Trebinjci su u susret ušli motivisano pošto su domaćini završnog turnira Kupa RS.

I pored silne želje rukometaši Hercegovine u prvom poluvremenu nisu pronalazili rješenje za čvrstu odbranu Leotara, tako da su prvih 30 minuta postigli samo osam golova. U nastavku su bili ubojitiji, ali to nije bilo dovoljno za preokret. Sa velikim izborom kvalitetnih igrača Leotar je mirno utakmicu priveo kraju.

U domaćem sastavu najefikasniji su bili Čabrilo sa osam i Dragović sa šest golova. U trebinjskoj ekipi po šest golova postigli su Draganić i Milojević.

HERCEGOVINA – LEOTAR 25:27 (8:13)

Sportska dvorana „Nevesinjka“. Gledalaca: 400. Sudije: Trnčić, Džebo (I. Sarajevo). Isključenja: Hercegovina (6 min), Leotar (2 min). Sedmerci: Hercegovina 3 (2), Leotar 6 (4).

HERCEGOVINA: Stajić, Džidić, Vučinić, KOvačević (4), Pantić, Knežević, Šipovac, Manigoda (1), Buha (4), Ivanović (2), Čabrilo (8), Babić, Šarenac, Dragović (6), Vujadinović, Laketa.

LEOTAR: Savović, Draganić (6), Milićević (5), Milojević (6), Spajić,Ninković (1), Radović, Srdanović, Ratković (1), Uljarević, Janković (1), Grk, Vještica (1), Glendža (2), Raznatović (4).