XS
SM
MD
LG

Medalja nema, iskustva ima

Članovi kluba Srpski soko u Italiji

Ekipa Tekvondo kluba “Srpski soko” iz Zvornika, vratila se sa prvenstva Evrope, koje je od 1. do 8. aprila, održano u italijanskom gradu Riminiju. Ovoga puta Zvorničani su ostali bez medalje, ali su kako su nam rekli, stekli veliko iskustvo, koje će im mnogo značiti u naredniom periodu.

-Imali smo tri četvrtfinala ali se nismo uspjeli okititi medaljom. Nekada i poraz može da znači pobjedu. Ovog puta konkurencija je bila stahovito jaka, većina zemalja ulaže ogromna sredstva u razvoj ovog sporta, tako da smo mi sa te strane bili u neravnopranom položaju. Međutim mi idemo dalje, okrećemo se našem drugom “Gran priju Zvornik 2019” koji će se odžati 25. maja u našem gradu. Ovog puta zahvaljujemo se svim sponzorima, roditeljima i prijatljima kluba, koji su nam omogućili da otputujemo na ovo prvenstvo, rekao nam je Duško Kusmuk.

Na prvenstvo Evrope u Italiju putovali su Duško Kusmuk, kao trener i vođa puta, Miljan Ćosić i Igor Tadić kao sudije i takmičari, seniori Julijana Eleković,Boris Kusmuk i Srđan Draškić i juniorke Anđela Batić i Jovana Krstić.