XS
SM
MD
LG

Jedinstvo sa puno entuzijazma dočekuje bijeljinski Radnik

Polufinale Kupa RS

Iako sezona još nije gotova, za fudbalere Jedinstva iz Žeravice ovo je svakako jedna od najuspješnijih u dugoj istoriji ovog kluba.

Sjajne rezulate ove godine upotpuniće veliki dvomeč sa premijerligašem iz Bijeljine u okviru polufinala najmasovnijeg takmičenja pod okriljem Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Radnik svakako slovi za velikog favorita na ovom susretu, međutim i u taboru domaćih s pravom mogu da se nadaju još jednom čudu.

Semberci će zasigurno sa velikom dozom poštovanja doći u Sportski centar ''Drago Kovačević'', jer je Jedinstvo ove sezone mnogo puta pokazalo da umije i sa nešto ''kvalitetnijim'' rivalima lako izaći na kraj.

Podjestimo, ekipa Jedinstva je najprije izbacila dva prvoligaša Tekstilac iz Dervente i Slobodu iz Mrkonjić Grada, da bi nakon toga prolaz u polufinale izborila protiv ekipe Skugrića.

Prvi polufinalni meč KUP-a Republike Srpske između Jedinstva i Radnika na programu je u srijedu 17. aprila od 16:30h, dok je revanš na rasporedu 15. maja u Bijeljini. U drugom polufinalu sastaju se Krupa i Ljubić.