XS
SM
MD
LG

Predrag Rogan: Na pobedu protiv Bačke

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u četvrtak 25. aprila od 18 časova dočekuju ekipu Bačke u nastavku takmičenja u plej autu. Subotičani se nalaze u odličnoj rezultatskoj seriji i sa velikim optimizmom dočekuju narednog rivala.

Predrag Rogan očekuje još jednu tešku utakmicu – Bačka je u protekla dva kola plej auta pokazal da je kvalitetna ekipa odigravši u Surdulici 1:1, dok je protiv Mačve vodila sa 2:0 i nesrećno je pred kraj utakmice primila dva gola. Trener Govedarica je preneo svoj mentalitet na ekipu koja je fizički snažna sa par izuzetnih pojedinaca. Međutim, mi ne želimo da stanemo već da nastavimo da pišemo lepe stranice istorije ovog kluba. U seriji smo osam neporaženih utakmica od kojih u poslednjih pet nismo primili gol. Ovi momci zaslužuju da navijači dođu u što većem broju i da ih podrže. Uz maksimalan respekt prema Bačkoj koja nije u zavidnoj situaciji očekujem dobar rezultat u sutrašnjem meču.   

Nemanja Obradović se nada nastavku uspešnog niza – sve su utakmice u plej autu teške pogotovo sa ekipama koje su u nezavidnom položaju kao što je naš sledeći rival. Daćemo svoj maksimum da probamo da zadržimo isti odnos prema igri. U ovom momentu je jako lepo biti igrač Spartaka. Svi igrači i svi ljudi iz kluba su zaslužni za ovaj uspeh i odličan niz. Pozivam publiku da dođe na Gradski stadion i pruži nam podršku da nastavimo uspešan niz.