XS
SM
MD
LG

Banja Luka ide na pobjedu

Nadaju se bodovima: fudbalerke Banjaluke

Fudbalerke Banja Luke u četvrtom kolu Lige za opstanak na svom terenu dočekuju ekipu Modriču. Ovaj meč će možda i odlučiti drugog putnika u niži rang takmičenja, jer eventualna pobjeda domaće ekipe će donijeti opstanak u društvu najboljih.

- Za vikend nas očekuje teška utakmica sa Modričom, koja nije ni malo ugodan protivnik. Ovaj meč je od velikog značaja i za njih i za nas, jer ova pobjeda nam donosi opstanak u društvu najboljih što nam je naravno i cilj. Mi ćemo izaći na teren i dati sve od sebe kao i do sada. Radimo naporno i nadamo se da će se naš trud isplatiti. Imamo malu prednost što igramo na domaćem terenu pred našom publikom. U ovaj duel ulazimo bez pritiska, ali ne podcjenjujemo protivnika. Teren je svakako mjerilo svega, izjavila je Vladana Barać, igračica Banja luke.

Duel ove dvije ekipe igra se sutra od 16:30 časova na pomoćnom terenu ekipe Banja Luke. Zbog težine utakmice, pravu će dijeliti sudijska trojka iz Prijedora na čelu sa Bojanom Džepinom, a pomagaće mu Aleksandar Jeftić i Miloš Kovačević.


Gradina 1 : 4 Modriča
Radnik Bumerang 2 : 1 Banja Luka
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Radnik Bumerang 20 9 0 11 27
2 Modriča 20 7 0 13 21
3 Banja Luka 20 6 0 14 18
4 Gradina 20 2 0 18 6