XS
SM
MD
LG

Preko Drine do luke spasa

Traže tri boda: igrači Modriče u Istočnom Sarajevu

MODRIČA – Fudbalska Modriča je u velikoj dilemi – šta će biti sutra? To sutra mogla bi ulepšati pobeda protiv zvorničke Drine, tima koji punom parom u poslednje vreme grabi ka cilju.

„Biće teško i naporno, kao u svakoj utakmici do kraja sezone. Težak i odličan protivnik. U naletu je kvaliteta i dobrih igara. Iskusna ekipa koja je jesenas ovde iznenadila i ostvarila prvi trijumf u prvenstvu. Nadam se da ćemo sada uzeti im milo za drago. Ne pretimo, samo tragamo za rešenjima koja pronalaze put do cilja. Naš cilj je pobeda i tri boda koja bi imala sjajnu boju i zlatnu vrednost“, poručio je Branko Savić, trener Modričana.

Tim mu je desetkovan. Nema povređenih Marka Tadića, Nebojše Prljete i Nenada Lazareskog, pa ni Nemanje Vejnovića koji odrađuje suspenziju od četiri utakmice zbog isključenja u Istočnom Sarajevu.Ipak, Ognjen Jaćimović se nada sigurnom trijumfu.

„Voleo bih da se moja lopta zakoprca u mreži gostiju. Mada, nije važno ko će pogađati metu. Važno je da odigramo dobro, da damo gol više njima nego oni nama. Onda je tu sigurna pobeda. Iskreno se nadam i molim ljubitelja fudbala u Modriči, u čitavoj Posavini i na području Trebave da dođu u 17 časova i da nam pomognu svojim navijanjem. Treba nam sada podrška, a mi te divne ljude nećemo razočarati“, podvlači Jaćimović.

MODRIČA ALFA: Tripić, Lazareski(Perić), Lukić, Kojić, Stepančev, Todorović, Trifković, Blagojević, Mrđan, Trivan, Jaćimović.

 


Tekstilac 0 : 0 Drina
Alfa Modriča 3 : 0 Sutjeska
Slavija 4 : 0 Sloboda
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Alfa Modriča 32 10 12 10 42
2 Slavija 32 11 9 12 42
3 Tekstilac 32 9 12 11 39
4 Drina 32 9 10 13 37
5 Sutjeska 32 9 7 16 34
6 Sloboda 32 4 7 21 19