XS
SM
MD
LG

Vučević se poigrao sa najboljim timom lige kao dijete sa igračkom

Foto: Hoopshype

Orlando Medžik napravio je senzaciju u prvom meču plej ofa. Tim sa Flordie savladao je Milvoki Bakse sa 122-110.

Orlando je odlično otvorio meč. Zahvaljujući sjajnoj igri Vučevića, Orlando je došao do dvocifrene prednosti. Ipak, serijom trojki Milvoki je prišao na 20-19. No, u završnici prvog perioda Milvoki je igrao užasno u odbrani pa je Orlando ponovo došao do deset poena prednosti. Orlando je nastavio sjajno i u drugom periodu. Sredinom drugog perioda imali su 18 poena prednosti ali Milvoki je smanjio zaostatak do poluvremena na -10.

Milvoki je dobro otvorio drugo poluvrijeme. Predvođeni Janisom, prišli su na samo poen zaostatka. Ipak, Orlando je uzvratio serijom 9-2 te su se opet odvojili. Na kraju je Orlando sa 13 poena prednosti ušao u poslednji period. Milvoki je opet dobro otvorio poslednji period i uspjeli su smanjiti na 99-93. Ipak, serijom 7-0 Orlando se opet odvojio. Pokušavao je Milvoki da se vrati ali je Orlando na sve imao odgovor i na kraju su došli do senzacionalne pobjede.

Orlando je do pobjede predvodio maestralni Vučević sa 35 poena i 13 skokova dok je Adetokumbo predvodio Milvoki sa 31 poenom i 17 skokova.