XS
SM
MD
LG

Vuklišević iz Krupe u Naprijed

Marko Vuklišević

Marko Vuklišević je novi član drugoligaša Republike Srpske ekipe Naprijeda. 
“Mladi bek je rođen 3. februara 2004. godine i dolazi nam iz FK Krupe. Naprijedov defanzivni bedem će biti još jači obzirom da ovog igrača odlukuje vrhunska borbenost i fizička sprema i bezkompromisna borba do zadnjeg daha.

 


Uvjereni smo da će Marko donijeti još veću sigurnost našoj odbrani i da će predstavljati veliko pojačanje za naš klub u ostvarivanju zacrtanih ciljeva”, saopštili su u FK Naprijed.
Ugovor sa klubom produžio je i golman Bojan Dobrijević.
“Bojan je golman sa višegodišnjim iskustvom koje je stekao igrajući u nekoliko klubova kao što su FK Karanovac, FK BSK, FK Polet (Brod), FK Sloboda (Donji Podgraci), a u naš klub je stigao iz FK Polet Krajišnik iz Dragočaja. U sezoni za nama Dobra je bio jedan od najboljih golmana u ligi i svojim odbranama nam je pomogao da se domognemo titule.
Čak osam puta je imao netaknutu mrežu u nastavku polusezone i samo pet primljenih golova, što govori o kvalitetima našeg čuvara mreže i odbrane ispred njega.
Sigurno je da će svojim iskustvom donijeti dodatni kvalitet i još veću sigurnost našem "crveno-plavom" timu u drugoligaškom zapadu”, objasnili su u Naprijedu.

Bojan Dobrijević