XS
SM
MD
LG

Kikbokseri i danas bez pobjede u Istanbulu

Nikolaj Radulović poražen od Britanca Herisona

Kikbokseri iz KBS Republike Srpske ni danas nisu uspjeli upisati pobjedu na Evropskom prvenstvu za djecu, kadete i juniore u Istanbulu, baš kao i jučer.

Stefan Radović je sudijskim preglasavanjem izgubio od Turčina Emirčana Kosguna 2:1 u kategoriji kiklajt za kadete do 69 kilograma, dok je Nikolaj Radulović u kategoriji juniora do 74 kilograma lajt kontakt izgubio od Rorija Herisona iz Velike Britanije jednoglasnom odlukom sudija.

Minja Kodžo je u kategoriji preko 81 kilograma lou kik poražen od Bugarina, Monija Vasileva jednoglasnom sudijskom odlukom 3:0, dok je Dragana Maksimović poražena od Ajse Toklu iz Turske sudijskim preglsavanjem 2:1 u kategoriji preko 70 kilograma za juniorke lou kik. S obzirom na to da su kategorije bile "šuplje", njih dvoje su zauzeli treće mjesto.

U "igri" su još Mihailo Ranković u kategoriji juniora do 75 kilograma ful kontakt gdje čeka polufinalnu borbu protiv Azerbejdžanca Bilala Nurijeva, te Aleksa Brborović u kategoriji juniorski kiklajt do 89 kilograma.

Kikboks savez Republike Srpske ima 10 predstavnika u Istanbulu u sastavu reprezentacije Bosne i Hercegovine koja broji 39 takmičara.