XS
SM
MD
LG

Kroz Janju u polufinale

Ono što su priželjkivali, fudbaleri Sutjeske  su u potpunosti ostvarili u ¼ finalnom susretu Kupa „Dr Milan Jelić „ protiv ekipe Podrinja.

Trijumfovali su Fočaci rezultatom 3:1 i plasirali se u polufinale najmasovnijeg takmičenja koje se igra pod okriljem Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Trener Zlatko Radović imao je dosta razloga za zadovoljstvo nakon susreta u Janji, pogotovo kad se uzme u obzir da je u meču protiv Podrinja izveo podmlađeni sastav koji je u potpunosti opravdao očekivanje i još jednom potvrdio da je Foča nepresušni izvor fudbalskih talenata .

-Naši igrači zaslužuju sve čestitke, odigrali su četvrtfinalni susret protiv Podrinja na najvišem nivou uz maksimalno zalaganje i veliku borbenost i rezultat je došao. Istina je da smo nastupili u kombinovanom sastavu bez nekoliko standardnih prvotimaca, priliku je  dobilo nekolicina mladih igrača iz naših omladinskih pogona koji imaju manju minutažu u prvom timu  i oni su je iskoristili na najbolji način. Bili smo bolji, dominantniji tokom celog susreta i naša pobeda nijednog momenta nije dolazila u pitanje. Plasirali smo se u polufinale, uz nas su se plasirali premijerligaši Sloga i Zvijezda 09 i prvoligaš Borac iz Kozarske Dubice. Na proleće će se igrati završnica, nismo bez šansi, imamo kvalitetan sastav u Kupu se obično znaju desiti i iznenađenja. Lepo ćemo se na proleće pripremiti za polufinalni susret bez obzira ko će nam biti protivnik,  a potom ako bude malo i sportske sreće u finale gdje bi Sutjeska mogla i do istorijskog uspeha, sve je moguće i uradićemo sve da nam se želje ostvare – zaključio je strateg Sutjeske Zlatko Radović