XS
SM
MD
LG

Legija porazila Plemiće

 

U utakmici četvrtog kola Konferencijske lige, Legia je slavila pobedu protiv Zrinjskog sa 2:0.

Zrinjski je bolje ušao u meč i imao je nešto veći posed lopte u prvih desetak minuta igre. Ipak, iz prvog uzbuđenja pred njihovim golom stigao je pogodak domaće ekipe.

Posle izvođenja kornera sam na drugoj stativi ostao je Augustiniak koji je snažno zakucao loptu nogom u mrežu.

Nakon pogotka Legia je u potpunosti preuzela kontrolu nad utakmicom i izgledali su značajno bolje od aktuelnog bh. prvaka. 

U 27. minuti utakmice uslijedila je nova opasnost preko Mucija, ali je njegov šut bio dosta loš. Samo nekoliko minuta kasnije Legia je uspela postići i drugi pogodak. 

Ovoga puta strelac pogotka bio je Žosue koji je šutirao i pogodio iz jedanaesterca i tako udvostručio prednost nad Plemićima. Do kraja prvog poluvremena većih uzbuđenja nije bilo, osim prilike Čanađije u sudijskoj nadoknadi.

U drugom poluvremenu nije bilo ogromnih uzbuđenja, Zrinjski je tek od 75. minute pokušao nešto ofanzivnije, ali se Legia jako dobro branila, te je u konačnici ostalo 2:0. 

LEGIA - ZRINJSKI 2:0 (2:0)

Gradski stadion u Varšavi

Gledalaca: 25000

Sudija: Rikardo de Burgos (Portugal)

Strelci: Augustnjak 14, Žosue 30 (p) (Legia)

Žuti kartoni: Všolek, Elitim, Čelhaka (Legia)

LEGIA: Hladun, Pankov, Augustinjak, Kapuadi, Všolek, Elitim, Čelhaka (od od 64. Sliš), Kun (od 77. Diaš), Žosue (od 85. Gual), Pekhart ( od 77. Kramer), Mući (od 85. Rosolek)

ZRINJSKI: Marić, Memija, Radić, Jakovljević, Ćorluka, Ćanađija (od 73. Bradarić), Senić (od 65. Zlomislić), Ivančić (od 73. Kiš), Malekinušić (od 78. Mišić), Ćuže (od 65. Hrvanović), Bilbija