XS
SM
MD
LG

Nemanja Majdov sa Crvenom zvezdom osvojio bronzu u Ligi prvaka

ODŽK Beograd senzacionalni je pobjednik Lige prvaka za ovu godinu.

Beograđani su na danas održanom takmičenju u beogradskoj Štark areni u velikom finalu savladali grčkog Arisa i mada im je malo ko davao šansu Darko Brašnjović i drugari, pojačani sa dvojicom Španaca, Albertom Gaiterom Martinom i Horehom Kanjom Garsijom koji su se pokazali kao pun pogodak, dolaze do titule prvaka Evrope.

U finalu je mogla da bude Crvena zvezda koja je u duelu protiv Arisa u polufinalu vodila 2:0, Aris je stigao na 2:2 i u odlučujućem meču Turčin Vedat Albajrak koji je radio za Crvenu zvezdu prilikom jednog bacanja pada na glavu i sudije ga diskvalifikuju, te Aris okreće na 3:2 i ide u finale. Nemanja Majdov je svoj posao odradio kako treba, u dva meča je ostvario dvije pobjede, dok u borbi za bronzu nije stigao raditi jer su mu kolege razdužile špansku Stabiju sa 3:0.

Pored Crvene zvezde bronzu je osvojio i Pariz Sen Žermen, predvođen Tedijem Rinerom, kojeg je Beograd senzacionalno savladao u polufinalu, da bi Francuzi u borbi za treće mjesto bili bolji od Golden Gorija iz Gruzije.