XS
SM
MD
LG

"Zmajevi" upalili motore

Detalj sa prvog treninga - foto: @FKVozdovac

Na snegom pokrivenom Krovu, fudbaleri Voždovca danas su se okupili i prvi put u 2024. godini istrčali na teren. Umesto standardne “prozivke”, stručni štab pozdravio je igrače u svlačionici, a posle obraćanja sportskog direktora i šefa struke, odmah se krenulo sa radom, na veliku radost kondicionih trenera.

Gospodin Bojan Leontijević poželeo je igračima pre svega dobro zdravlje, a potom uputio i jasnu poruku za drugi deo sezone.

Ulazimo iskusniji u novu polusezonu i uz dobre pripreme i kvalitetan rad, ne sumnjam da ćemo potvrditi sve ono što smo postigli. Što se kaže, neka bude što biti ne može, a mi smo dokazali da možemo da pravimo čuda kao kolektiv!

Šef stručnog štaba, gospodin Marko Savić, svoje obraćanje propratio je i najboljom motivacijom za Zmajeve – prikazom trofeja Kupa Srbije uz logo UEFA Lige konferencija.

Zadovoljni smo prvim delom sezone, napravili smo analizu u pauzi i odredili nedostatke na kojima ćemo raditi tokom pripremnog perioda kako bismo ispunili svoje ciljeve. Odlično smo igrali na Krovu, ali su utakmice na strani definitivno nešto što moramo da popravimo. Očekujem da svaki dan svaki igrač da sve od sebe i da individualnim performansom doprinese uspehu cele ekipe. Cilj ostaje isti, da budemo u prvih pet ekipa i da osvojimo trofej u Kupu! Neće biti ni malo lako, ozbiljan je to izazov, ali smo spremni da radimo maksimalano kako bismo to i ostvarili!”

Krov će biti baza ekipe iz Zaplanjeske do 16. januara kada je planiran put na Kipar. U Limasolu će Zmajevi trenirati u trening centru fudbalskog kluba Aris, a u planu su i četiri test utakmice, od kojih su dve potvrđene i protivnici će biti Čukarički i Vojvodina. 

Po povratku sa Kipra, izabranici šefa Savića odradiće i generalnu probu sa ekipom Grafičara.