XS
SM
MD
LG

Oglasio se Zenit: Sa nama se nećete igrati

Na našu adresu stiglo je saopštenje FK Zenita iz Bijeljine. Objavljujemo ga u potpunosti i bez korekcija:

Ovim putem želimo da obavijestimo javnost da je OFK "Zenit" klub koji  postoji 9 godina i kroz svoju istoriju može da se pohvali mnogim uspjesima.

Kroz klub je prodefilovao veliki broj djece, fudbalera i fudbalerki  koji su karijeru nastavili u velikim klubovima širom Evrope i svijeta, što ste mogli da pročitate na našoj stranici. Pionirske, kadetske i juniorske ekipe FK "Radnik", FK "Zvijezda 09" koje igraju veće rangove, pa i Premijer ligu BiH sastavljene su od naših bivših članova i nosioci su tih ekipa, na šta smo mi izuzetno ponosni.

 Nedavno je naš trener, a ujedno i suvlasnik kluba, gospodin Žarko Novaković kandidovan za predsjednika OFS Bijeljina koji je imao sve preduslove da bude predsjednik.

Kojekakvim igrama, ucjenama, lažima nije uspio da pobijedi.

Mi ćemo se i dalje boriti i to sudskim putem jer smatramo da sam čin izbora nije bio pravičan.

Ono što nas je najviše zaboljelo je činjenica da naše kolege, naši prijateljski klubovi nisu "smjeli" da podrže Žarka i da imaju svoj stav jer su bili ucjenjeni.

Dovoljno je reći da naš bivši igrač, koji je sad na čelu svog kluba nije imao hrabrosti da da podršku jer nije želio da se zamjeri Radiki Mariću ali i da je od ljudi koji su bili u protivničkom taboru dobio finansijsku pomoć za registraciju kluba.

Hvala i klubovima koji su nas podržali. Znaćemo to da cijenimo!

Takođe, ono što možda najviše boli je ucjena pojedinih ljudi, tačnije generalnog sekretara OFS, gospodina Radike Marića da će uništiti OFK "ZENIT" i da ćemo biti istjerani sa ZENIT ARENE jer se nalazi na zemljištu PD "Semberija" sa kojim imamo validan ugovor za korištenje, ako Žare ne povuče svoju kandidaturu!

 

Takođe, veliku mrlju na izbornoj skupštini, bacio je gospodin Nedeljko Ćorić, predsjednik FK "Radnik" koji je verbalno napao člana skupštine OFS ispred našeg kluba, govorivši:

"Šta si zapjenio, šta hoćeš ti?

Ja sam vas napravio, ja sam vam napravio pola stadiona, a nisam ništa tražio zauzvrat."

Na odgovor našeg delegata da sve što je pomogao klubu, pomogao je djeci, pa i njegovoj jer su bili članovi OFK "Zenit", a ne pojedincima lično. Da sve što je dao klubu slobodno može da nosi svojoj kući ako na taj način misli da nas ucjenjuje ili proziva. Takođe mu je rečeno da je i on sam član OFK "Zenit" i da mu je nedavno uručena članska karta što može da se vidi na zvaničnim stranicama našeg kluba (slika). Da li smo mi to zaslužili? Do juče si na sav glas pričao kako smo najbolji omladinski klub u okruženju. Da najbolje radimo sa djecom.

Da li moramo da razmišljamo kao ti?

Zaboravio si da je taj "Zenit" prvi podržao novu upravu FK "Radnik" na čelu sa tobom, gospodine Ćoriću. Da smo dovodili po 100 djece na tribine gradskog stadiona da bodri Radnik.

Da li je to HVALA?

U Zenitu su svima bili zahvalni za bilo kakvu pomoć i bez obzira o kome se radilo i zauzvrat davali smo zahvalnice, priznanja, lijepu riječ, a tebi gospodine Ćoriću i najviše, a ti to dobro znaš!

OFK "Zenit" nije politički podoban klub, politički orijentisan, vjerski nastrojen i da će tako biti uvijek. Mi smo jedna zdrava priča u kome su svi dobro došli!

ZENIT IZNAD SVIH!!!  UPRAVA KLUBA!, piše u saopštenju.


Sloga Junajted 5 : 1 Pobjeda
Novo doba : Tavna
Polet : Zenit
OFK Crnjelovo : Glogovac
Koridor 2011 : Modran
Koviljuše : Sloga
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Sloga Junajted 15 11 1 3 34
2 Zenit 15 10 3 2 33
3 Sloga 15 9 4 2 31
4 Novo doba 15 9 3 3 30
5 Tavna 15 8 3 4 27
6 Koviljuše 15 7 4 4 25
7 OFK Crnjelovo 15 5 5 5 20
8 Pobjeda 16 6 1 9 19
9 Koridor 2011 15 5 2 8 17
10 Polet 15 3 1 11 10
11 Glogovac (-3) 15 2 1 12 4
12 Modran 14 1 0 13 3