XS
SM
MD
LG

Bojan Petrić na čelu OFS Brod

Večeras je u Atriju Doma sportova održana izborna sjednica Opštinskog fudbalskog saveza Brod.

Sjednica je izazvala veliko interesovanje sportske javnosti jer se kao kandidat pojavio istaknuti sportski radnik - Bojan Petrić Guli.

Sjednici su prisustvovali predstavnici OFK „Polet 1926“, FK „Zadrugar“ iz Sijekovca, OFK „Zborište“ iz Zborišta, FK „Liješće“ iz Liješća, kao i predstavnici jedinog brodskog prvoligaša (od sljedeće sezone) KMF „Brod“.

Da u Opšinskom fudbalskom savezu vlada jedinstvo pokazuje to da je Petriću izglasana jednoglasna podrška za obnašanje ove funkcije, odnosno, svih jedanaest prisutnih delegata je podršku dalo upravo popularnom Guliju.

Delegati su odmah izabrali i potpredsjednika u liku Nikole Miličića, aktuelnog sekretara OFK „Polet 1926“.

„Zahvaljujem klubovima koji su mi dali jednoglasnu podršku, to mi svakako daje dodatni motiv da radim i borim se za interese brodskog fudbala i futsala. Možemo i moramo bolje, potencijal je nesporan a tim ljudi oko mene, uključujući i moju malenkost, spreman je da radi kako bismo bolje predstavili Brod na fudalskoj mapi Republike Srpske“, poručio je Bojan Petrić.

Podrška s lokala ide i ka vrhu, odnosno Područnom fudbalskom savezu Doboj, ali i Fudbalskom savezu Republike Srpske.

„Brod nastavlja pratiti trendove, ne želimo nikakve turbolentne momente i periode. Idemo radno, samo zalaganjem možemo dati vjetar u leđa fudbalu u našem gradu. Samim tim, dajemo punu podršku i legitimitet predsjedniku PFS Doboj Miroslavu Kršiću, kao i predsjedniku FS RS i FS BiH Vici Zeljkoviću“, izričit je Petrić.