XS
SM
MD
LG

Subotičani gostuju Partizanu

Nakon dvonedeljne pauze nastavlje se Mozarr bet Super liga u fudbalu. Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u subotu 30. marta gostuju ekipi Partizana. Utakmica će se odigrati na stadionu JNA sa početkom od  18:30 časova. 

Predstojeću utakmicu protoiv cno-belih najavio je šef stručnog štaba Nenad Lalatović – Igramo protiv Partizana koji vidimo i samo kako igraju u poslednje vreme od kakao ih vodi moj kolega Igor Duljaj. Sa njim se odlično poznajem igrali smo zajedno u Šahtjoru i bili komšije. Jako mi je drago zbog njega što beleži dobre rezultate. Do pre dva kola je bio prvi na tabeli što dovoljno govori i o snazi njegove ekipe. Pogledao sam poslednje dve njihove utakmice i stvarno mi nije jasno kako su izgubili protiv Napretka. Partizan ima sjajne pojedince koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Igramo na njihovom terenu i oni su u tom susretu apsolutni favoriti. Ja veruzjem u svoj tim i verujem da moižemo da napravimo iznenađenje. Očekujem dosta navijača i jedva čekam da počne utakmica i da se u našu Subotici vratimo neporaženi. Biće to jako teško, igrači moraju da uđu u utakmicu maksimalno hrabro i angažovano, da ispune ono što ja očekujem i tražim od njih a to je da izdržimo pritisak od prvih dvadeset minuta. Ponavljam Partizan je fenomenalan, sjajna ekipa sa odličnim igračima na svim pozicijama.     

Prvotimac Aleksa Đurasović svestan je teškog gostovanja –  Gostujemo ekipi Partizana koji je jedan od najboljih timova u ligi. Očekuje nas teška utakmica. Dobro smo  se pripremali ove protekle dve nedelje, idemo spremni u Beograd da odigramo najbolje što možemo i da se potrudimo da ostvarimo pozitivan rezultat.