XS
SM
MD
LG

Kreće serija Partizan - Budućnost

(Foto: Emilija Jovanović) 

Počinje borba za ulazak u veliko finale AdmiralBet ABA lige!

Na početku polufinalne serije, Partizan Mocart Bet će u utorak, 30.04. dočekati Budućnost Voli u Beogradskoj areni. Duel počinje od 18.30, a dnevnih ulaznica u slobodnoj prodaji još uvek ima. 

Tokom ligaškog dela sezone, crno-beli su dva puta savladali sutrašnjeg rivala, a upravo će dva trijumfa biti potrebno za plasman u finale.

U četvrtfinalnim okršajima, Partizan Mocart Bet je sa 2:0 u seriji savladao Igokeu, dok je Budućnosti istim rezultatom savladala Zadar. 

Uoči početka polufinalne serije, trener crno-belih Željko Obradović kaže: 

"Igramo polufinalnu seriju protiv Budućnosti sa velikim respektom prema samoj ekipi. Imaju veliki kvalitet. Ono što bih želeo da naglasim ovom prilikom je da iako su nam veliki rivali, dolaze nam i veliki prijatelji. Takođe bih želeo da zamolim navijače Partizana da ih zaista na fer i sportski način dočekaju, da sve protekne u dobroj atmosferi. Mislim da je to ono što je potrebno ABA ligi, a pre svega, svima nama koji smo iz Partizana. Želeo bih da svima pokažemo gostoprimstvo koje možemo da pružimo prema svakom protivniku i da se svako dobro oseća koda dođe u našu Arenu, i na kraju krajeva da se isključivo priča samo o košarci", naglasio je Obradović i dodao da su svi igrači zdravi, sa izuzetkom Ognjena Jaramaza koji ima problema sa nogom. 

Uoči sutrašnjeg meča, svoja razmišljanja je izneo i centar crno-belih, Balša Koprivica: 

"Očekuje nas polufinale. Što se tiče same ekipe Budućnosti, ove sezone imamo iskustva sa njima, solidna su ekipa i imaju dobrog trenera. Pripremamo se već nekoliko dana za ovaj meč", rekao je Koprivica.