XS
SM
MD
LG

Ljutiti Napolitanci

Juventus je blizu plasmana u finale Kupa Italije, ali rezultat od 3:1 protiv Napolija u sijenci je polemika nakon meča. Napolitanci su ogorčeni nakon što je sudija dva puta pokazao na bijelu tačku i olakšao Juventusu put ka preokretu.

“Sramota šta je sudija napravio. Nijedan od dva penala za Juventus nije bio, pogotovo onaj drugi, a svemu je prethodila akcija kada su dva njihova igrača srušila Albiola u kaznenom prostoru” – poručio je direktor Napolitanaca Kristijano Đintoli.

Napoli je poveo u Torinu golom Kaljehona, ali je Juve za 22 minuta drugog poluvremena dao tri gola. Dva su bila sa bijele tačke, a posebno se čudio Pepe Reina koji je jedan napravio.

“Ovo je smiješno, sudija je skrojio rezultat, zakačio sam loptu, pa tek onda Kvadrada, nisam mogao da ga preskočim i da nestanem. Sramotno, niko ne priča o penalu nad Albiolom” – poručio je Rejna.

Iz Juventusa nijesu željeli da komentarišu ovakve navode jer smatraju da su potpuno neutemeljeni. Ipak skandal bi mogla da poveća najavljena odluka predsjednika Napolitanaca De Laurentisa, koji je iz Sjedinjenih država poručio da će revanš njegov klub igrati sa juniorskim timom iz protesta prema savezu i sudijskoj orgnaizaciji.