XS
SM
MD
LG

Drebi Vučjaku

MEĐUOPŠTINSKA LIGA DOBOJ U derbi utakmici devetog kola Međuopštinske lige Doboj, a možda i cijelog prvenstva Vučijak je uspjeo da preokrene rezultat i slavi pobjedu od 3:2 protiv Borca iz Bosanskih Lužana. Na poluvremenu gosti su imali prednost 0:2.

U 28.minutu gosti preko slobodana kojića dolaze u vođstvo. Hladan tuš za domaće navijače desio se u 44.minutu kada Kojić postiže svoj drugi gol za 0:2.

U nastavku Majevčani se  nisu predavali, krenuli su svim silama ka golu protivnika. Igrao se 70.minut kada davor tripić pogađa mrežu đukića za 1:2. Domaći do poravnjanja dolaze u 81.minutu a strijelac je bio Mladen Živković. A onda u samom finišu dosuđen je kazneni udarac  za Vučijak, a  sigiran s a bijele tačke u 90.minutu bio je Davor Tripić za 3:2 veliku radost svojih navijača i pobjedu za lidersku poziciju.

Nakon devet odigranih kola Vučijak je sada lider sa 19 bodova, iza njega su Borac iz Kotorskog sa 18, radnički sa 17, te borac Lužani sa 16.

VUČIJAK – BORAC (L) 3:2 (0:2)

Strijelci: 0:1 Kojić u 28, 0:2 Kojić u 44, 1:2 Tripić u 70, 2:2 Mladen Živković u 81, 3:2 Tripić u 90.minutu (iz jedanaesterca). Stadion: Vučijaka: Gledalaca: 70. Sudija: Slađan Lazarević (Petrovo) . Pomoćnici: Milan Bukejlović i Dejan Gojanović (oba iz Doboja). Delegat: Dimšo Kršić (Doboj).  Žuti kartoni: Mitrović, Sekulić, Narić, Užar (Vučijak), Trutina, Miljić, makivić, Bašić (Borac). Crveni kartoni: Slaven Gajić (Vučijak) i Marino Trutina (Borac) u 72.minutu. 

VUČIJAK: Dejanović , Starčević , Zoran Miljić , Gajić , Mitrović , Šumatić, Narić , Sekulić , Mladen Živković , Tripić , Užar . Trener: Goran Đukić. 

BORAC (L): Đukić, Ćorić, Dragišić, Slađan Savić, Bašić, Malešević, Marinković, Dejan Miljić, Makivić, Kojić, Trutina. 

Igrač utakmice: Davor Tripić (Vučijak)