XS
SM
MD
LG

Mijić podržao akciju
 

Kamp Fudbalskog kluba Partizan, u tehničkoj organizaciji Škole fudbala Mladost iz Glamočani polako, ali sigurno osvaja sve krajiške gradove. Pored interesovanja u Banjaluci direktor Škole fudbala Mladost Milenko Petrović posetio je Omarsku, Prijedor, Novi Grad, Kozarsku Dubicu, Kostajnicu, Gradišku, Prnjavor, Teslić... prezentovao plan i program rada kampa i izazvao veliku znatiželju u fudbalskim krugovima. U podršku kampu, svesrdno i u svom ličnom kapacitetu, stao je i legendarni golman dubičkog Borca, humanitarac i čovek koji je spasao mnoge ljudske živote, Zoran Mijić, kao i novoformirani OFK Uno iz Kozarske Dubice.

-Velika mi je čast što ću imati priliku da pomognem u organizaciji kampa Fudbalskog kluba Partizan i što mogu da pomognem mojim prijateljima iz Glamočana koji su se upustili u ovaj veliki, ali se svi nadamo, koristan projekat za fudbal u Republici Srpskoj. Verujem da će u Kozarskoj Dubici biti dovoljan broj polaznika koji će se, kasnije, u karijeri ponositi činjenicom da su prošli kamp Beograđana u Republici Srpskoj. Srećan sam što sam deo ovog sportskog spektakla – istakao je Zoran Mijić.

Kamp Partizana biće održan od 20. do 26. avgusta ove godine na četiri terena: u Glamočanima, Milosavcima, Aleksandrovcu i Trnu za dečake i devojčice od 2002. do 2009. godišta. Svi učesnici će dobiti opremu Fudbalskog kluba Partizan, dva dresa, dva šorca, trenerku i torbu. Cena kampa bez smeštaja je 210, a sa smeštajem koji je obezbeđen u hotelu „Jezero“ je 315 evra.

-Drago nam je kao organizatorima kampa da, kako se bliži početak istog, ima sve više zainteresovanih dečaka koji žele da budu učesnici, svi se nadamo, tradicionalne manifestacije. Svaki dan nas zovu i raspituju se oko uslova i deca i roditelji, u stalnim kontaktima smo i sa ljudima iz marketinga FK Partizan. Polako, ali sigurno zatvaramo organizacionu konstrukciju i nadamo se velikom odjeku kampa iz Krajine – istakao je Milenko Petrović, prvi čovek Škole fudbala Mladost iz Glamočana.

Jedan od promotera kampa biće i nekadašnji prvotimac crno-belih Darko Maletić, eks reprezentativac BiH, a njemu bi trebalo da se pridruže Nenad Studen, Aleksandar Subić, trener Zoran Smileski, jedini stručnjak koji je Borcu 1992. godine u Fođi doneo evropski trofej – Mitropa kup...

Konferencija za novinare

U sklopu priprema za početak kampa Fudbalskog kluba Partizan u Republici Srpskoj na čijem otvaranju na igralištu Mladosti u Glamočanima će biti priređena i mala svečana ceremonija. Biće upriličena i konferencija za novinare čiji će termin održavanja biti naknadno određen.