XS
SM
MD
LG

Posle dugo godina u Inđiju stiže klub iz Bačke Topole

Dugi niz godina nije odigrana prvenstvena utakmica između fudbalera Inđije i kluba iz Bačke topole. I FK Inđija i TSC (Topola Sport Klub) su kroz svoju istoriju često menjali ime. Pre svega zbog finansijera ili popularnije rečeno sponzora.  Najčešće su to bili sudari tadašnje Agrounije i AIK-a. No i oni nisu bili česti jer je AIK bio stabilan drugoligaš na jugoslovenskom fudbalskom nebu.

No to je sada samo deo istorije ova dva kluba koji će u nedelju na teren Gradskog stadiona u inđiji. Sa različitim raspoloženjem se ulazi u ovaj meč. Inđija je u dugom nizu neuspešnih utakmica, a ni TSC baš ne blista u skladu sa svojim ambicijama. Ipak gost hteo ne hteo je u položaju favorita.

Domaćin je u međuvremenu i izmenio prvog čoveka na mestu šefa stručnog štaba. Sada kormilari Srđan Blagojević koji je po drugi put među zeleno belim bojama Inđije. Težak zadatak je pred ovim stručnjakom da podigne igrače koji su upali u ovu krizu rezultata. Nov poraz u Kupu Srbije je samo dosolio na otvorenu ranu.

No kako ističe trener Blagojević u porazu je video i neke dobre stvari na koje će se osloniti pred prestojeću utakmicu. Analiza sopstvenog kadra je urađena. Da li će to biti i dovoljno za iskorak ka pozitivnom rezultatu u nedelju ostaje da se vidi.

Utakmica 11. kola Prve lige Srbije se igra u nedelju sa početkom od 13,30 časova.