XS
SM
MD
LG

Radnik stiže u Nevesinje

U četvrtfinalu Fudbalskog kupa RS Velež će igrati sa bijeljinskim Radnikom, odlučeno je danas žrijebom u prostorijama Fudbalskog saveza RS. Duel premijerligaša BiH i drugoligaša iz Nevesinja igraće se 15. novembra na Gradskom stadionu sa početkom u 13:30 časova.

Nevesinjci nisu imali sreće na žrijebu, pošto  su dobili najbolje rangiranog mogućeg protivnika i aktuelnog osvajača Kupa RS. U ovoj fazi takmičenja igra se samo jedna utakmica. U slučaju neriješenog rezultata udarci sa 11 metara odlučivaće putnika za polufinale najmasovnijeg takmičenja u RS.

Trener Veleža Mijat Mišeljić kaže da je atraktivan rival  veliki motiv za njegove igrače da pruže maksimum i pokušaju da prirede iznenađenje. Očekuje i da će susret sa premijerligašem privući pažnju ljubitelja fudbala u Nevesinju što bi moglo podići sportsku atmosferu pred ovu utakmicu.

Velež je dva puta stigao do četvrtfinala Kupa RS. Upravo je od Radnika eliminisan minimalnim rezultatom 0:1 prije petnaestak godina. Isti rezultat bio je i u susretu sa Slavijom,piđše na skjatu Radio Nevesinja. 

 

Ostali parovi četvrtfinala Kupa RS:

Sloga (Doboj) – Krupa

Sloga (G.Crnjelovo) – Modriča

Leotar - Slavija

FK Večež Nevsinje / FOTO: Radio Nevesinje